Edisi set timer....

time nie..
my MIL tengah busy masak lunch
tapi Mummy Ayu dok busy layan anak
sila jangan kata saya menantu yg malas
sbb nye Iris la ngada2....nak manja2...
kalu kat umah pun mcm tu gak
Mummy biar jer....kasi la umpan mcm2...
tapi kalu umah org lain..dia extra manja cikit
so...Daddy la kena ganti....
(Daddy masak nasi ayam ... cedap sgt .. tapi lupa nak snap)
Mummy layan anak2....
Ian pun dah pandai nak amik gambar set timer..
tapi tak tau nak panggil set timer
Ian kata..."ala, Ian nak amik gambar, pastu kena lari cepat2 tu"
ha ha ha..punya la explaination dia...
nie la hasil pic amik gambar kena lari cepat2 tu...
hah..tengok..nie aksi stunt Ian
Iris....maintain comel kat tepi tu
nie edisi sopan santun...
love this pic..
Iris..nampak sgt manja dia tu...
and love this pic gak
walaupun candid
Ian.....walaupun Abang Long
tapi manja dia..kalah adik...
----
tinggal lagi 1 entry pasal kat Nilai...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. alahaii,lentok sane sini,sweet je tgk

    ReplyDelete
  2. huh mak sama naik dengan anak jugak kan? :P

    ReplyDelete
  3. cute la iris...& lan ada bakat jd model

    ReplyDelete
  4. memang fun bila set timer and lari2 utk masuk dlm pic--dgn anak2 kan heheh me kdg2 buat gak gini :)

    ReplyDelete
  5. ala manja nya iris..

    jeles tgok pic kak u dgn anak2..mirza dgn qsh ssh la nk bergambar..hr tu siap gado2 lagi..haiiiii

    ReplyDelete
  6. Zety ~ tu la pasal....

    etiey ~ he he he..kantoi sudah..

    Golden Rose ~ nak try gak..tapi tak de masa la..

    Kak Suzie ~ kan...sgt have fun..

    Na ~ tak tau nak buat apa punya kes la nie..

    Farra ~ tgk mood gak farra..nie time ok..tapi tak plan..tu yg muka berminyak jer..tapi still suka sbb kenangan kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...