Balik awal petang tu.....kami ke sini..

as salam...
lambat lagi buat entry pagi nie
boss ada meeting so..busy siapkan fail2 dia nak gie meeting
pas tu sarapan dulu
tu yg lambat tu..
pic semalam upload pun tak siap
last2 alah post entry plak
tu yg delete tu
so..meh la layan pic2 petang jumaat lepas
yg Mummy Ayu balik awal tu
----
kami tak gie mana2 pun
just bawak Ian & Iris main2..
nak gie playground
cuaca mcm nak ujan jer
so..bawak gie playgroun yg kena bayar punya
(kena beli token)
kat JJ...
so..sampai2 je..
tukar token dulu...
than baru leh main
1st game yg Ian main
tak main dah dah game yg masuk duit
leh bunyi2, gerak2 tu
sbb kat sini banyak games lain
yg nie tembak air....(betul2 punya air)
than kasi pumpkin tu pusing2...
hah...mcm tu..best gak tu
yg Iris...
mula2 beria la nak naik keta polis nie
siap panggil Daddy...
"Daddy..tgk adik ada nie, Daddy ada (takde)"
sama je bunyi ada ngan tak de
sekali masuk token...
hah..bukan main lagi dia jerit & nangis
sempat plak Mummy amik gambar dulu
baru angkat dia
ha ha ha..lawak la Iris....
memandangkan Iris tak leh naik mainan mcm tu
so..jom layan game lain
main ketuk2 ketam
kejab ajer dia ketuk
last2..Mummy yg layan ketuk..
than Iris tgk Ian main game mcm nie
dia pun nak
tapi acah2 tekan ajer la
Ian..main betul2..
ntah apa2 tah...
bersungguh2..dia main
game apa tu?
Iris....nak main apa yer?
sambung jab lagi...







mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. hahha.. seronok kan layan dorang main. kami nih lom tiba masa. dah tiba masa.. jawabnya melekat juga kat mana- mana playground yang cerdik mintak duit nih.. hehheh

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...