Siang malam KFC

pic snap time dinner malam semalam
balik keja terus tapau KFC...
sebabnya hari selasa tu dah Ian minta KFC
tapi time tu dah nak sampai umah
so..malas nak pusing
semalam kat opis lunch KFC
so..teringat la plak request Ian
so...ptg semalam harus la tapau KFC
nak parking punya la susah
so...blocking je keta org...
tgh nak bayar..kena hon
kuar gie alih keta
punya la poyo muka amoi tu
dah angkat tangan say sorry pun muka tak sudah lagi
nak kuar tu terpelanting Iris nya nugget..sian Iris
so..masuk tapau nugget sekali lagi..
balik umah..terus diaorg dinner..
tgh diaorg leka dinner tu la..
Mummy sorok remote..he he he
Ian...suka
apa yg dihajati dapat..
dia makan ayam..1 1/2 ketul, chezzy, nugget..2 ketul kot
layana ir gas lagi anak bujang nie
sesekali..ok la..
and
Iris....mamam nasi ayam tu separuh,
sup, nugget 4 ketul kalu tak silap
fries....ayam 1/2
hah..tu yg maintain bam bam tu...
kasi pose muka garang la plak
slurp....cedapnya air lo...(Milo)
-----
entry teka apa tu?
Amy..aku lupa opis ko tak leh view pic...
sowie
ala teka suka2 jer..
pas ni kuar entry jawapannya....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. suka2 pn aku nk gk teka..tp nk wt camner tkleh tgk gmbr..huhuhu

    aku br je dpt voucher kfc,nanti leh la aku p bw tisya

    ReplyDelete
  2. sedapnye kfc tu... esp bile nengok org makan.. kalau sendiri2 makan basa je kan.. tapi kalau makan time lapor mmg sedap
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. adeii lapo aku..ade yg mkn KFC japgi ni...

    ReplyDelete
  4. dapnya kepci..hehe..lpr la plak...hehe

    ReplyDelete
  5. kfc!1
    ahaha..
    Ian boleh geng dengan setot arr!
    klu KFC,Mekdi..
    suka aje!!

    ReplyDelete
  6. alesha cukup suka makan KFC..kalau boleh tu hari2 nak KFC..tapi ummi dia la yang bankrupt nanti nih

    ReplyDelete
  7. Amy ~ yg menang teka betul kat blog iela tu yer...

    Nur ~ sesekali layan la..kalu selalu jemu gak..

    Lya ~ cedapppp..

    Suziey ~ pengaruh blog...

    zura ~ :-)

    Ayu ~ Ian nie jarang minta..kalu dia minta tu, memang dia makan bersungguh..

    Su ~ hari2 tak dpt la...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...