Projek lunch tadie....

nie la projek lunch tadi
gie menshopping naju tido untuk Ian & Iris
ha..dapat sorang 2 pasang
yg warna biru tu..Ian punya
yg warna kuning tu..Iris punya
and yg bawah tu...sama..Ian & Iris punya
ha..comel tak?
beli kat mana???
beli kat kawan kat FB
tapi dia duduk dekat ngan umah geng opis nie
so..kuar ngan diala...boleh pilih2 kat umah dia
tu yg rambang mata tu
kalu korang nak beli pun boleh
gie jengah FB dia....
----
pas tu gie mamam
hari mamam lunch kat sini


kuar berdua jer...

minum sama..ice lemon tea
dengan sapa???
tunggu jab ek..
korang kenal gak nie
geng blogger gak...tapi tak tegar la
dia low profile jer...
nie Mummy Ayu punya...
spagetti thai..cedap gak..
pedas2 sikit
and
nie dia punya..
curry mee
tak lengkap la luncdate kalu tak pic tuan umah
me..serba pink ari nie..
and...
ini dia geng kuar lunch ari nie Lin..
dulu dia ada gak ikut kitaorg
tapi semenjak dua menjak nieLin busy...
bab gi shopping ni pun dah 2,3 kali tangguh..
pas dah makan..
mesti ada yg tapau..
mcm minggu lepas gak
teringin nak makan nie
choc cakes
so....tapau nie...
choc brownies...
sedapnya...
tak sabar nak balik makan ngan Ian & Iris.....
Happy weekend kengkawan!!!!
sambung story minggu depan....
korang nak gie mana weekend nie???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. uwaaa...tak aciii...mamasue suka betul brownies tuuuu...

    ReplyDelete
  2. cantiknyer pijama tu.... tgk kek brownies tu buat ila pun mcm nak singgah ke SR je blk ni kat jusco ekuin

    ReplyDelete
  3. sempt myopping lg ye....

    dapnya menu korang....

    ReplyDelete
  4. comeyy nya bj tido tu...berkenan plak me :)

    me curry tu nampak sgt yummy!! my fav tu :)

    tq sbb sudi singgah +komen kat my blog yer :) me really appreciate that :)

    ReplyDelete
  5. cantik! sekali dpt sorang 2 psg lg haa...suke la bdk berdua tu nnti!

    ReplyDelete
  6. wah ngedate ngan geng lain ek...best nya dapat baju baru...nanti snap pic nya k

    ReplyDelete
  7. vavava tgok kat sini..jd lapa lah kak u.. ;p

    ReplyDelete
  8. sedapnye makanan...dah terliur nie....

    ReplyDelete
  9. mamasue ~ me too..apa pun suka as long as its choc..yummy..

    Iela ~ tu yg terbeli 4 pasang tu, kalu ikut hati lebih tu, taoi nie kes ikut isi wallet..
    he he he..SR..pengaruh blog tul..

    zura ~ :-)

    Suzie ~ jengah kat link ayu kasi tu..rasanya paling murah yg ayu jumpa...memang selalu singgah sana & komen.. :-)

    mamalieyna ~ diaorg..suka ajer...

    Anje ~ bukan geng baru la..geng lama gak...cuma lama tak kuar sama

    Farra ~ oopppsss....

    Ein ~ alamak...! :-)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...