Apa yang Yes, apa yg NO semalam...

ada tak yg tertanya2 semalam petang...?
apa yg YES or No tu???
sebenarnya..
Mummy Ayu nie dok la pikir2..
nak ke tak nak?
apa yg nak ke tak nak tu..
?
?
?
?
?
?
?
?
ni ha..
dok pikir nak cash out ke nak kumpul dulu duit nuffnang nie
sbb sekarang nie..tak de BE baru
:-(
so...dok la nak cash out ke nak kumpul lagi
emmmmmmmm

kalau Mummy Ayu cash out nie, baru kali ketiga jer cash out kan hasil nuffnang
plus nie kan dah hujung2 bulan
kan kalau nak cash out..biar hujung2 bulan
so........tengok esok la..
rasa2 mcm nak cash out gak
sbb ada gak yg cakap,
kalau selalu cash out.leh selalu dapat BE baru
so.........tunggu esok la..
and to my dearly Mr. NUFFNANG............
sayangku, manja busuk ku, intan payung ku....

kasi la saya BE baru..
please..............
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ha same lah dik
    akak nye pun macam tuu
    last BE bulan jan arituu
    hurmm cam nak cash out jugak jeee ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha..tomei jer kalo mummy minta BE baru cara gitu..kuang!kuang!

    ReplyDelete
  3. cash out seronoknyer rezeki2..mana tau pas ni lagi murah rezeki

    ReplyDelete
  4. wah bestnya..azie baru dpt cek buat pertama kalinya..hikhik

    ReplyDelete
  5. hehehhehe harap nuffnang dgr apa yg ayu tulis nie hehehehhe

    ReplyDelete
  6. kalau cayang kumpul je lagi duit tu.....hehheehehhe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...