Hero Mummy Ayu..

selain dr Didi, cik hubby Mummy Ayu tu..
ada sorang lagi hero Mummy Ayu...

semua pun dah tau of coz la kan...
tak lain tak bukan..
hero encem Mummy Ayu nie..

 hari isnin lepas..
dia dapat tali leher..
(memang Mummy Ayu yg tak sabar2 nak tgk sebenarnya..)

pagi semalam pun.
apa lagi..
lepas dah siap2 kan....
laju jer Mummy Ayu snap2...


wah..hero Mummy..
makin encem bertali lehr..
cuma Mummy ayu tak button kan kemeja sekolah yg atas tu
sbb time tu baru kul 5 lebih (pagi),
biasa nya Ian terleleap jab sementara nak tunggu gie sekolah kul 6.45..
tu yg yg pakai betul2 tu
sbb kang tecekik plak

apa pun.. Mummy & Daddy bangga sgt ngan Ian tau
belajar pandai2 tau!
and be a good class leader yer sayang....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

Jemputla komen di sini...