BIG

ok...
review cita korea lagi..
(nie kes tak tau nak update apa la nie)
drama korea nie tajuk BIG
lama gak la dah abis tgk cita nie....
cita nie mula2 mengisahkan heroin nie tetiba jumpa ngan mamat yg pakai payung nie
dia ingat mamat nie nak ngurat dia
naj jadi cerita nie mamat nie student baru kat sekolah dia
(heroin ni..cikgu)
mamat nie..bukan hero
tapi...
hero cita nie ialah..
hero cita Coffee Prince yg encem nie..i like!!
hero nie...ialah tunang kepada heroin
but heroin nie mcm tak sure jer..
betul ker hero nie nak kawin ngan dia...
so..dia pun dah janji nak jumpa 
but ..dlm perjalanan doktor nie nak jumpa ngan cikgu tu
hero doktor nie..accident ngan student tu...
and....
tetiba..
diaorang bertukar jasad..
roh doktor tu masuk dalam badan studetn tu..koma
and..
roh student tu masuk dalam badan doktor tu
ha...part nie yg best
sbb mcm2 jadi..
and mcm2 yg terbongkar bila diaorang dah bertukar badan tu...
awek nie minat ngan student tu
tapi....kira syok sendiri la
sbb student tu...makin lama makin suka ngan cikgu tu
and cikgu tu pun makin lama makin suka gak
but
masing2 nafikan
and....
ending cita nie mcm confius sikt sbb dia buat kita berfikir..
emmm..
apa pun..cita nie best & menghiburkan...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Haha cerita ni buat saya pening...

    ReplyDelete
  2. Mana downlaod drama korea ni? Cam best jer

    ReplyDelete
  3. like..like..like.. lagu2 dlm drama ni pun best kak..dah donlod sumer lagu..yeay..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...