Salah tarikh la...

He he he..
Confirm2 jer Mummy Ayu ingat middle of mac..
Sekali semalam tengok2..
Nak buat entry
Rupa2nya....
6 feb

Apa tu?

My 1st entry kat blog nie
Mummy Ayu ingatkan on mac
Rupa2nya..feb 2009
So...officially blog picisan Mummy Ayu nie dah berumur 4 tahun pada feb yg lepas

Kelakar jer bila baca entry2 yg awal dulu
Ye la..tak tau lagi mcm mana & apa yg nak ditullis
Lama2..baru makin ok & ok

4 tahun dah menulis kat sini
Share ngan kengkawan pelbagai kisah & cerita
Suka, duka, ketawa, air mata,geram, marah
Sihat, sakit....
Dan macam2 lagi
Terima kasih sangat2 kepada kengkawan semua yg selalu berkunjung ke sini
Tanpa jemu...mencoretkan komen,
Berkongsi cerita 
Mummy Ayu sangat2 hargainya
And..seronok sgt sbb blog nie dah mcm one part of my life
Hari2 mesti buka & update vlog
Plus jengah & baca blog kengkawan
Walalupun ramai antara kita yg tak pernah bersua muka
Tapi....melalui alam maya pun
Kita dah macam kenal & rapat sgt rasanya
sayang sangat korang semua!!


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. betul tu alam maya mengeratkan hubungan kita kan

    happy anniversary :D

    ReplyDelete
  2. ayu...adeh sama plak entry kita...kita pun dah draf nak citer pasal first entry punya kenagan tau...

    lawak kan, bila baca balik first entry dulu...nak nak kita punya blog dulu private lagi...

    syok sendiri...hahaha

    ReplyDelete
  3. 4thn dah yea ...lama jugak tu hehehhe
    happy annivesary to blog ayu hehhe

    ReplyDelete
  4. memang kan,xpernah pun bersua,tapi hubungan kita rapat kan...hari2 mst nak baca blog ayu ni,nk tahu pasal ian n iris...

    ReplyDelete
  5. slmat ulang tahun tahun berblogging ke-4..tahniah..
    (6 feb-besday ayah sy..)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...