Hospital.....semalam

semalam kan Mummy Ayu ada appoinment Iris kat sepital kan...
kul 8. 20 pagi...
sampai.....amik nombor
pas tu...tunggu...
nasib memang dah siap dah bahan2..
bawak game for Iris & novel untuk Mummy Ayu
tapi..Iris still bad mood
maybe sbb dia tak sihat
than..masuk bilik no. 6
jumpa doctor
baik sgt doktor tu
pas dah check..ada lain air dlm telinga Iris
so..doctor duruh buat audio test
gie pulak bilik  9
tunggu jugak kejab
than check2....
memang ada problem sikit kat telinga kiri Iris
Doctor kasi ubat lagi plus ada ubat untuk spray dlm hidung
and...kena dtg balik lagi 3 bulan
kalau still tak ok
maybe kena gak buat minor operation
sbb kalau dibiarkan..akan ganggu sistem pendengaran dia
mcm ngeri jer dgr bab operation tu
tapi...nak buat mcm mana kalau itu yg terpaksa
apa pun..harap dlm 3 bulan nie...
semua nya ok, air tu kering bila spray ubat doc kasi tu
kalau ok..tal perlu la buat operation tu
amin!!



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. alahaiii cian iris...
    tak sihat yer...
    get well soon princess..

    ReplyDelete
  2. insyaa Allah cepat sembuh
    daka ra klu kena selse apun ade air2 jugak dlm tinga
    haih
    runsing kan klu ank2 tak sihat and ade benda2 pelik sikit
    get well soon Iris

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...