Hasil tangan my Ibu....kreatif sungguh..

nak balik tu..
Mummy Ayu call la Ibu, tanya nak beli kek ker?
sbb baru jer hari tu buzzday my sis beli kek..
sekali Ibu kata Ibu dah buat kuih seri muka
sbb Syafiq nie suka makan kuih tu..tak suka sgt bab kek nie
so..balik rumah
tengok...
wah...kreatif tu...
kuih seri muka and ada deco2...and tulis lagi lagi
Ibu Mummy Ayu yg buat...
kreatif kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. tu la org lama klu tunjuk skill blh buat kita terngaga mulut :D

    ReplyDelete
  2. kreatifnya...kat rmh ni pun kalau kek x brp laku sgt..boleh tiru idea ni

    ReplyDelete
  3. sangat kreatif...
    ingatkan kek..rupanya seri muka...
    buatan ibu memang terbaekkk..

    ReplyDelete
  4. kreatiffnyer....

    seri muka ni antara kuih kegemaran nory...hehee

    ReplyDelete
  5. cantk...nampak mcm kek jer...
    hepi bday syafiq

    ReplyDelete
  6. canteek.. haaa baru kena, besday makan kuih ni, sure licin..kalau kek, tak bleh makan banyak.. mmg krestif lah~ ^_^

    happy belated besday!

    ReplyDelete
  7. Wah..kek lain dr lain ni hehe

    ReplyDelete
  8. Klu ya dpt ni pun ya suka...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...