Hari ni ada temujanji

Salam and morning kengkawan semua
Selamat hari khamis!!!!!!!!!

Hari nie ...mcm confius & tak sure lagi
Sebabnya...

Pagi nie Mummy Ayu ada appointment dengan doctor
Follow up check Iris dgn pakar ENT tu

Tapi...
Mummy Ayu tak tau lagi cuti ke tak
Emm..confius kan?
Sbbnya..
Boss Mummy Ayu so far..tak ada
Kalau dia takde....Mummy Ayu kira cuti
Tapi..kalau in case dia balik & masuk opis ..
Mummy Ayu akan gie keja lepas settle hal Iris
Hah..
Confius tak?

Bukan apa..sian kat adik yg selalu ganti Mummy Ayu tu
Masuk minggu nie...dah 3 minggu berturut2 Mummy Ayu cuti..
Mula2...18 feb..hantar Didi gie umrah
Pas tu..28 feb..amik Didi balik umrah
Pas tu..minggu nie plak..7 mac..appt Iris
Kerap kan?
Kalau boss takde..tak pe
Sbb dia just cover surat2 & phone jer..
Takyah jaga boss..
Kalu masuk jaga boss nie..memang dia kena 100 % jaga
Tak leh nak sambil2 buat kerja dia pun
Dia pun busygak
Tu yg serba salah tu
Plus boss Mummy Ayu plak..tak nak org lain..nak adik nie je ganti Mummy Ayu
Itu la kisahnya

Apa pun..
Happy working!!
And harap2 boss tak balik la hari nie
Tak de la Mummy Ayu rushing sgt kan
J

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hrp semua urusan berjalan lancar ^_^

    ckp ngn bos, bos takyah masuk hri ni, boleh?..heheh~

    ReplyDelete
  2. hrp semua urusan berjalan lancar ^_^

    ckp ngn bos, bos takyah masuk hri ni, boleh?..heheh~

    ReplyDelete
  3. bkn senang ooo nk jaga bos kan ...

    ReplyDelete
  4. try la tanya bos ayu tu blh keluar sekejap ker

    ReplyDelete
  5. jadi pa ni memagn ginilah...semenya kena standby kan...

    pepun moga semua urusan ayu selesai...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...