Mari mewarna!!!

weekend lepas..
kami memang tak ke mana2 pun
setelah plan asal tak berjalan dgn lancar
so..just kat umah
Mummy Ayu busy gak
sbb mengemas & make over bilik Ian & Iris..
(will snap2 & share kat sini)

and budah bertuah dua orang nie....
masing2 buat hal sendiri la
nie petang sabtu...
lepas dah siap mandi
dah comel2 dah dua2..
amik coloring book ..
and color..
leka jer dua2...
and sweet jer bila siap share buku lagi
bila nampak Mummy Ayu snap
laju jer buat pose
sporting & supportive tul
anak blogger la katakan
ha..yg nie pose apa plak sayang?

apa pun..we have fun
walaupun tak ke mana

# ada yg komen..Mummy Ayu tak letak pic diaorang time gaduh
ish..takkan la bila diaorang gaduh..Mummy Ayu nak cari hp
semata2 nak snap..
lum pernah lagi la
tapi one day..mana tau kan?
he he he
takde la....
of coz la kita nak share benda yg baik2 jer kan kat sini..
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. nory masa zaman sekolah,suka sangat mewarna, kalau pi kedai buku mesti beli buku mewarna...hehehe...

    sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak adik beradik kan, gaduh2 manja tu biasalah kan...
    hehee

    ReplyDelete
  2. sweet je kan ...anak2 lin adehhh terpekik terlolong padahal dah bg sorang satu book teta[ si adik nk kacau kakak maybe adik kecik sgt kot

    ReplyDelete
  3. Boleh je klu nk share yg gaduh2 tu....untuk kenangan dorang t je...dptla dorang tgk gelagat dorang.....

    Mst dh besar dorang akn gelak2 sendiri t..hehehe..

    ReplyDelete
  4. cumey je dua beradik ni.. =)

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. memag kuat berposing anak2 ayu nie

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...