Protect The Boss

satu lagi cita korea yg Mummy Ayu dah tgk....
cita nie
Protect The Boss

cita nie mengisahkan pasal heroin nie..Eon Sul
dia nie susah nak dpt keja yg sesuai dgn dia
dulu masa sekolah..dia niekira mcm samseng gak la
so..watak dia agak kasar
satu hari..dia gie interview utuk jadi PA hero...
dan....atas sebab2 tertentu...dia dapat jawatan tu
so....suka atau tidak
dia jadi PA merangkap secretary kepada hero ni Ji Heon
Ji Heon nie adalah seorang yg pembersih tahap gila2..
dia punya pembersih.sampaikan dia tak suka salam dgn org
sbb takut jangkitan kuman
plus dia nie gugup bila berdepan dgn org ramai
dia ni anak boss yg perangai agak kebudak2an sikit
plus cerewet, suka membuli, bossy dan mcm2 lagi la
so..kira adventure gak Eon Sul nak layan dia
and nak ubah dia supaya jadi seorang yg berjaya..

yg nie plak 2nd hero....encem kan?
cousin kpd hero
plus dia la yg amik Eon Sul jadi PA kepada Ji Heon nie
mula2 plan dia nak jadikan Eon Sul nie mata2 dia la
but akhirnya dia pun minta ngan eon Sul nie sbb watak Eon Sul yg selamba, jujur plus comel
walaupun sedikit ganas
makanya..memang sesuai la Eon Sul nie jadi PA kepada Ji Jeon
kat opis 1st hero & 2nd hero selalu tak ok
manjang gaduh jer
but cara diaorang gaduh .selamba jer
and kelakar selalu nya
and..ada tu..diaorang gaduh..sbb berebut kan heroin..
boleh?

yg nie plak....2nd heroin..
minah nie mula2 minat ngan 1st hero but bila 1st hero reject dia..
dia cuba ngurat 2nd hero plak
tapi nak jadi cerita
2nd hero pun minta kat heroin
sian dia
but kahirnya..dia nie jadi geng baik ngan heroin

cita nie memang sempoi, selamba and best...
tak pening kepala....
memang layan
semua watak2 dlm cita nie best
even bapa kepada hero tu pun kelakar & sempoi

ending cerita nie....hero berjaya jadi seorang yg berjaya
and tak fobia lagi dgn org ramai
cuma sian la bila hubungan cinta diaorang ada halangan sikit
but dlm kesian2 tu..kelakar gak sebenarnya..
so..keseluruhan..memang best la!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. ayu, suka kita ngan hero kedua...dia berlakon drama apa tah yang kita dah nengok...

    skang mood nengok korean drama belum mari...huhuhu

    ReplyDelete
  2. kt opis ni ado 2 org yg gile kentng ngn cite korea

    ReplyDelete
  3. MMG ENA LAYAN
    MMG BEST..LAYAN KAT 8TV JEA

    ReplyDelete
  4. lam running man pn ad diorang ni jd guest..episod lam running man 2 pn tjuk protect the boss..(:

    ReplyDelete
  5. lam running man pn ad diorang ni jd guest..episod lam running man 2 pn tjuk protect the boss..(:

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...