"Mummy, Iris nak kawin"

serius...memang ayat tu yg Iris cakap semalam...masa tengah nak siap2 nak gie wedding tu
sabar jer la
mana dia belajar, Mummy Ayu pun tak tau...
lepas tu Mummy Ayu tanya..kawin tu apa?
"ntah"
emmmmmm.....
nie semalam
lepas siap2 nak gie wedding kat shah alam tu
hero Mummy & princess Mummy dah siap
bukan main lagi amik gambar....
lovely brother & sister
time baik...elok jer
okay....dah siap dua2...
and....ready nak gie wedding cousin Mummy Ayu kat Shah Alam
with Tok Umi & Tok Abah
(didi...work)
so..just 3 of us....as usual
and...posing 2 jab gan hadiah untuk pengantin
harap suka la ...

esok sambung ek.........
banyak cerita & pic
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. biasa ls budak2... Cer suruh dia tgk gmbar kawin kita pulak..terus tanya...nama dia? Haha

    ReplyDelete
  2. time dowang gado xpenah ayu letak pic..selalu pic ian sbg abg yg penyayang..suka tgk../

    ReplyDelete
  3. comel la buat rambut irish tocang mcm tu..bertambah bam bamnya

    ReplyDelete
  4. amboiii kemain lagi..
    dah pandai nak tawen2 yer..
    hikhikhik

    ReplyDelete
  5. haha... sure terkedu mummynya kejap ^^ comey2 je miss iris dgn dress nya ^^

    ReplyDelete
  6. amboi iriss...kemain lagik ye..nak kawen ye!hehhehehee....

    ReplyDelete
  7. Gambar 2 beradik sangatlah comel

    ReplyDelete
  8. Salam kenalan..
    Mayber iris dpt rasakan keseronokkan berkahwin jd pengantin dgn makeup lawa pakaian cantik..itu yg iris teruja nak kahwin..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...