Special delivery.....jumaat lepas..

saja nak share story ngan kengkawan..
jumaat lepas......tak jadi kuar ngan Net
:-(
tak pe la..maybe next week kot
but....something makes me smile..lunch tu
emm...
......sbb dapat delivery nie..
agak2....apa isi kat dalam yer?
and
dr siapa?

ok..reveal satu2 dulu...
isi kat dlm kotak atas tu..
of coz la dessert kan.
and it is..................
pavlova
yum yum...
cedap sangat
coz lama tak makan
see.............Mummy Ayu sedang menikmati kesedapan pavlova di opis...
but tak abis la sorang
share2 ngan kengkawan..
and..dr siapa?
emm...
v
v
v
v
kirim kat adik2 opis tu la
:-)
diaorang tanya kat Mummy Ayu..
kat mana nak makan pavlova yg cedap
so..Mummy Ayu pun rekomen la kat Delicious Bangsar Village
sbb kan Mummy Ayu pernah lunch kat sana ngan Net
so...diaorang pun gie & Mummy Ayu kirim la tapau satu
and.....cedap2....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Last week pun kita mkn dessert delicious, tapi kita makan RV :)

    ReplyDelete
  2. bestnya....pesal x call..laju je along dtg kongsi ngan ayu...

    ReplyDelete
  3. mkn sejuk2 perghhhh mmg terangkat

    ReplyDelete
  4. last week pon adik praktikal bawak pavlova utk kakak2 dia kat opis ne..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...