Lagi pic kami berposing2

sila la jangan bosan yer
sbb asyik muka kami jer
Mummy Ayu tak banyak snap pic pengantin pun
sbb pengantin pun busy ngan kengkawan dia..
ramai kengkawan dia dtg
so...malas la nak kacau sgt kan
 tu yg kami la posing2 kami jer

pas dah makan..
kami terjah kat guest book
(time tu..kawan2 dia dah ramai yg gerak)

dia buat mcm kad..
pas tu..tulis2 & masukkan dlm box pink tu
and yg best sbb kat sini
ada pic2 tecik nie
suka la kami posing2...

Ian & Iris......bermisai & bermulut besar
emm...

Mummy Ayu
I am a queen of your heart..

3 of us...
Ian....He is mine!
Iris.....She is mine!
of coz la kan....
Mummy Ayu..just married..musykil tu
J

in love?..with who? 
4 perkataan..bermula ngan huruf A...
A_ _ _
he he he

Angah.......nak jugak tu..

Amie & Wanie..with SIL...Lela
and..nie

pengantin lama..
adik lelaki Mummy Ayu yg kawin last year tu
lum dapat baby lagi..
so pinjam baby Irul la ye.....
letak kat FB pic nie..baru ramai yg Tanya nanti
aikk....? bila pregnant??

ok..dah posing2..
tulis plak
mentang2 la masing2 dah pandai tulis
diaorg pun nak tulis gak...

ooi...apsal bulat sangat mata Iris tu....
tulis apa la tu sayang....

and Ian....boleh plak tulis lagi satu sbb dia kata...
“mcm best jer la Mummy”
alahai....jenuh la pengantin tu baca nanti

okay..dah siap..masukkan dlm kotak pink tu

sebelum balik..
posing ramai2 jab
time tu..dah kul 3 lebih
plus dah nak ujan
so..kami pun gerak balik

antara goodies yg dapat

dalam banyak2 tu..
suka 1 benda jer.....
apa yer.....?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

Jemputla komen di sini...