Lama tak jumpa dia..

nama jer kami nie satu opis and dekat
but...jangan tak caya
kami nie dah lama tak jumpa and gather2
 
sapa????
me and my BFF la....
Notti Netti
kan.lama dah Mummy Ayu tak buat erita pasal kami kuar makan2...
sbb nya memang dah lama tak kuar
my dearest BFF busy sgt lately nie
tu yg tak lama lepak sama tu
semalam.......baru sembang dlm phone 
and plan nak lunch sama jumaat nie
harap2 la jadi
sbb dah rindu nak lepak & gelak besar together2

so..wait and see....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. tu la , rs cm dh lama ayu x tepek gmbo dak net ..

    ReplyDelete
  2. tu la mmg perasan
    korang berdua tak lepak bersama

    ReplyDelete
  3. Mesti byk citer bile berjumpa ni nnt :)
    Kem slm kt kak nett! :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...