Yahoooooooo!!!

Yahoooooooo!!!

esok dah weekend... best best! esok.....Ian ada sekolah ganti so..kena bangun pagi .hantar Ian gie sekolah and amik Ian balik sekol...

Read more
Malam nie ada mesyuarat

Malam nie ada mesyuarat

malam ni....Mummy Ayu ada meeting emm..malam pum ada meeting tapi bukan meeting kat opis meeting kat................... tadika ...

Read more
Hospital.....semalam

Hospital.....semalam

semalam kan Mummy Ayu ada appoinment Iris kat sepital kan... kul 8. 20 pagi... sampai.....amik nombor pas tu...tunggu... nasib ...

Read more
Ian dapat hadiah

Ian dapat hadiah

malam hari rabu lepas.. Daddy belikan hadiah for Ian sebenarnya bukan hadiah apa pun Daddy memang dah lama nak belikan but Mummy ...

Read more
Jumaat ~ penghulu segala hari

Jumaat ~ penghulu segala hari

salam and morning kengkawan semua.. salam jumaat... hari jumaat adalah penghulu semua hari and hari jumaat nie banyak perkara2 yg s...

Read more
Ma acih Adlin!!

Ma acih Adlin!!

semalam sampai dah hadiah dr Adlin yg hari tu Mummy Ayu cerita tu. .. and isi kat dlm tu. comel kan? plus its pink..... sukas...

Read more
Semuanya tak sihat..

Semuanya tak sihat..

Kalau dah mula tak sihat tu, Abis semua pun tak sihat... Malam hari selasa tu... Iris mula demam.... Before tu pun..Iris d...

Read more
Hari ni ada temujanji

Hari ni ada temujanji

Salam and morning kengkawan semua Selamat hari khamis!!!!!!!!! Hari nie ...mcm confius & tak sure lagi Sebabnya... Pag...

Read more
Hikayat Cinta Si Pematah Hati

Hikayat Cinta Si Pematah Hati

ok..review novel lagi... bukan novel yg baru Mummy Ayu beli tu tapi..novel adik kat opis nie kami memang mcm tu..biasa tukar2 novel...

Read more
Beli buku kereta semalam..

Beli buku kereta semalam..

semalam petang.. balik keja Mummy Ayu beli majalah kereta nie yer...sila la percaya bukan majalah Wanita or bukan majalah Eh! or ...

Read more
Hero Mummy Ayu..

Hero Mummy Ayu..

selain dr Didi, cik hubby Mummy Ayu tu.. ada sorang lagi hero Mummy Ayu... semua pun dah tau of coz la kan... tak lain tak buk...

Read more
WW

WW

salam and morning.... * betul2 wordless nie.. sambung jab lagi ek....

Read more
Hasil tangan my Ibu....kreatif sungguh..

Hasil tangan my Ibu....kreatif sungguh..

semalam kan buzzday adik lelaki Mummy Ayu nak balik tu.. Mummy Ayu call la Ibu, tanya nak beli kek ker? sbb baru jer hari tu buzzda...

Read more
Sukaneka sabtu lepas....

Sukaneka sabtu lepas....

Sabtu pagi weekend lepas pun sama mcm  sabtu minggu lepas2... Mummy Ayu kena bangun & bersiap awal pagi.. Sabtu lepas..ada sambut...

Read more
Sambut buzzday yg bukan buzzday

Sambut buzzday yg bukan buzzday

Emmmm... Mcm mana cerita nie? Sambut buzzday yg bukan buzzday Sbb nya.. Buzzday adik Mummy Ayu tu..tahun lompat.. 29 feb..kan a...

Read more
Salam Selasa.............

Salam Selasa.............

salam and morning kengkawan semua salam selasa!!! hari nie....boss Mummy Ayu takde opis lagi harap2 tak busy la.. leh relax2...

Read more
Jawapan nya ialah....

Jawapan nya ialah....

jawapan kepada teka2 pagi tadi.... apa benda nie??? jawapannya ialah..... v v v v v v v v v v v stapler.....

Read more
Happy birthday my bro!!!!

Happy birthday my bro!!!!

hari nie buzzday my bro.. Syafiq!!!! semoga panjang umur, murah rezeki.. semoga success dlm apa jua yg dilakukan... and semoga ja...

Read more
Buah tangan dari Daddy

Buah tangan dari Daddy

bukan orang perempuan jer ..kaki shopping orang lelaki pun... nie antara yg Didi beli kat masa gie umrah hari tu.. 2 helai jubah un...

Read more