Yeah..................its weekend!!!!!!!

Yeah..................its weekend!!!!!!!

just wanna say.. happy weekend & have a nice weekend semua!!   jumpa minggu depan..........

Read more
Satu ketika dulu

Satu ketika dulu

godek2 dlm pc .. jumpa pic nie plus minggu nie pun kureng cita pasal Ian & Iris so..this pic will do.. pic masa Ian &...

Read more
Amir Minah Macho

Amir Minah Macho

satu lagi novel.. dah selamat dah Mummy Ayu abis baca jangan tak caya, novel nie... semalam kat opis Mummy Ayu dapat.. and semala...

Read more
Pelakon Cinta & Mr. G

Pelakon Cinta & Mr. G

review novel lagi dan lagi sekarang..memang mood baca novel..hari2 baca novel plus stok novel pun ada.. memang layan la.. novel kal...

Read more
Finally

Finally

salam and morning semua salam jumaat best best sbb dah jumaat and esok dah weekend semua pun tunggu jumaat kan?   selain ...

Read more
BIG

BIG

ok... review cita korea lagi.. (nie kes tak tau nak update apa la nie) drama korea nie tajuk BIG lama gak la dah abis tgk cita ni...

Read more
Meh, Sandarkan Pada Aku!

Meh, Sandarkan Pada Aku!

ok..review novel lagi mood baca novel sekarang nie.. DVD korea..ada 2 cita lagi lum tengok so..jom layan novel jer dulu kali ni...

Read more
Lama tak jumpa dia..

Lama tak jumpa dia..

nama jer kami nie satu opis and dekat but...jangan tak caya kami nie dah lama tak jumpa and gather2   sapa???? me and my BFF la.....

Read more
Salah tarikh la...

Salah tarikh la...

He he he.. Confirm2 jer Mummy Ayu ingat middle of mac.. Sekali semalam tengok2.. Nak buat entry Rupa2nya.... 6 feb Apa tu? ...

Read more
Good morning!!

Good morning!!

salam and morning semua selamat hari khamis!! warm up dulu and will sambung jab lagi....

Read more
Protect The Boss

Protect The Boss

satu lagi cita korea yg Mummy Ayu dah tgk.... cita nie Protect The Boss kan Mummy Ayu layan masa gie kursus ari tu cita nie men...

Read more
You're Beautiful

You're Beautiful

Dah lama & dah banyak drama korea yg Mummy Ayu dah abis tengok Tapi lum buat review lagi kat sini So..hari nie..Mummy Ayu share 1...

Read more