Salam jumaat

Salam jumaat

salam and morning semua salam jumaat.. baru abis sarapan now.. nak buat keja pulak happy working semua!!!!

Read more
Dapat dah, tapi tau lagi...

Dapat dah, tapi tau lagi...

semalam dapat dah nie.... 4 keping tiket untuk tengok FI weekend nie Mummy Ayu bukan minat pun Didi ye la tapi bila kasi tau Di...

Read more
Hasil tangan Iris

Hasil tangan Iris

malam semalam..bukan main excited lagi Iris nak tunjuk nie kat Mummy Ayu emm... "apa nie sayang?" kengkawan agak..apa? ...

Read more
Make my day!!!

Make my day!!!

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis!!! hari nie......boss takde hopefully tak busy but... ada 2,3 perkara yg ...

Read more
Songkok ke kopiah???

Songkok ke kopiah???

emmm.... yg mana pilihan ... of coz la bukan kita kan pilihan untuk husband or anak2 lelaki kita songkok ke kopiah??? bagi M...

Read more
Macam-macam la Princess Iris nie....

Macam-macam la Princess Iris nie....

meh tgk pic2 Iris nie snap masa kenduri weekend lepas mcm2 memek muka Iris buat lawak jer la... nie nama nya..mood tengan baik......

Read more
Yg paling suka bila dapat....

Yg paling suka bila dapat....

salam and morning... selamat hari rabu!!! pagi2 nie....lambat sikit update blog sbb semalam tak buat autopublish..so.pagi2 nie semu...

Read more
Lagi pic kami berposing2

Lagi pic kami berposing2

sila la jangan bosan yer sbb asyik muka kami jer Mummy Ayu tak banyak snap pic pengantin pun sbb pengantin pun busy ngan kengkawan ...

Read more
Anak & Anak Buah

Anak & Anak Buah

semalam masa kenduri tak tau kenapa time tu boleh plak semua bebudak dok berkumpul ngan my sis...Angah see... 2 org anak dia ...

Read more
Selamat Pengantin Baru .... to Ekin & Azhar!

Selamat Pengantin Baru .... to Ekin & Azhar!

okay..jom layan pic pengantin plak (asyik gambar kami jer) yg perempuan nie..cousin Mummy Ayu....Ekin ala..yg bertunang last year t...

Read more
Kami bertiga sahaja

Kami bertiga sahaja

okay... jom layan cita & pic masa kenduri weekend lepas.. as usual..kami bertiga jer..without Daddy tu nasib la dah duduk dekat...

Read more