Lepak2 di hujung minggu

Lepak2 di hujung minggu

nie actually pic weekend lepas.. dah nak masuk weekend nie baru teringat... eh..lum share lagi pic nie... weekend lepas....sambil2 ...

Read more
Kurnia Untukku ♡

Kurnia Untukku ♡

lagi dan lagi... review novel.. yg ke 3 hari nie punya la banyak yg dok tertangguh.... nie novel tukar2 ngan adik kat opis Mummy ...

Read more
Pelangi Cinta Buat Suami ★

Pelangi Cinta Buat Suami ★

lagi review novel... kan Mummy Ayu dah ckp.. hari nie..tema dia..review novel...emm.. novel nie novel terbaru... Acik Lana Pelang...

Read more
Cinta Bersaiz XXL

Cinta Bersaiz XXL

okay.... mari kita mula review novel.. hari nie.....entry so far semua nya pasal novel jer... ada 3 buah novel Mummy Ayu nak review nie....

Read more
Dah sampai dah & ma acih Izan!!!♡♡♡

Dah sampai dah & ma acih Izan!!!♡♡♡

Sebelum masuk cita2 novel... just nak share kat cini.... and nak say...... tq so much to Izan sbb sudi tukar2 & kasi FM kat...

Read more
Review novel......

Review novel......

salam & morning kawan2... Salam jumaat....... mcm yg semua sedia maklum..... Mummy Ayu nie suka baca novel... pas tu...Mummy Ay...

Read more
Jom berbueno...

Jom berbueno...

As usual.... gabungan yg best.... baca novel sambil mamam choc best best!!!!!!

Read more
Sedia untuk diambil.....

Sedia untuk diambil.....

Tadi...dok la layan keja sambil tipon pun busy mana ngan whatsapp lagi...opss.. sekali dpt call.... "cik......... dah siap, ...

Read more
Malang tak berbau

Malang tak berbau

nie cerita isnin petang.. hari nie baru Mummy Ayu berkesempatan nak update kat sini sbb.. sekarang banyak update guna pinky jer susah...

Read more
Good, good &  good.....

Good, good & good.....

Salam and........ good morning kengkawan semua.... selamat hari khamis!!!! hari nie....boss Mummy Ayu takde he he he... PA dia ...

Read more
Melawat BIL yg tak sihat

Melawat BIL yg tak sihat

chewah...mentang da cihat he he tapi ni kisah benar.... tadi...kul 11 lebih Mummy Ayu naik cab....sorang2 gi sini.... Gleneag...

Read more
Snack

Snack

alhamdulillah....hari Mummy Ayu makin sihat tq pd kengkawan semalam yg wish...get well sebenarnya Mummy Ayu kena gastrik..... pagi tu...

Read more
Rabu sudah...

Rabu sudah...

Salam n morning semua.... selamat hari rabu!!!!! Minggu ni.... Ian & Iris punya soalan fav.... Mummy..hari ni hari apa? E...

Read more
me...

me...

Tak larat.... boss...nak balik buleh tak?

Read more
Report Card Ian

Report Card Ian

Jumaat lepas.....baru dpt... Sebenarnya.....Mummy Ayu pun tak sabar nak tau... Ian dpt no berapa? berapa peratus dia? ye la.....ni ...

Read more
Emmmmm....

Emmmmm....

Salam n morning semua.. salam selasa!!!!! pagi ni tak bes sgt ls sbb....rasa tak sihat sgt... :-( ada rasa nak demam.... pas ...

Read more
happy birthday to Iqi!!!!!!!

happy birthday to Iqi!!!!!!!

Sabtu lepas.....my sis buat makan2 sempena bday anak dia Bday Iqi sebenarnya hari ni but....sambut advance la Ian, Iris & Iqi...

Read more
Semalam petang......

Semalam petang......

semalam petang...... ajak Didi gie Aeon Seremban 2 jab jalan2 sambil cuci mata satu terapi yg baik plus menyeronokkan  Ian &Iri...

Read more
Bekalan utk hari ini.....

Bekalan utk hari ini.....

Salam & morning semua selamat hari isnin...... as usual.....monday .... ada malas skt nak keja but......keja is keja and...da...

Read more