Dua beradik main2...di hujung minggu..

lagi pic & cita weekend lepas..
nie cita & pic snap on sunday
at my home
balik dr sban malam sabtu tu
so..ahad lepak kat umah..
basuh,sidai,angkat, lipat & susun baju...
kemas umah...
and layan 2 org budak bertuah nie..
tengok..
Ian yg busy main car..
abis...kabinet tv Mummy pun
ko susun buku...
Iris..ok ajer...
main apa tu dik?
tengok..bukan bukan nak main kat dalam bilik mainan
nak jugak main dpn tv..
lepas tu suruh kemas..ngamuk..nangis
kenkadang la sama2 kemas..
kids..macam2...
ok..nak balik dah jab lagi..
sambung esok plak
esok.....last day keja ...
pas tu cuti 6 hari..
khamis, jumaat, sabtu, ahad, isnin, selasa
yebeda bedu...
as salam....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. behave je 2 badik ni main yek..klu mcm ni ayu beranak 8 org pn xpe..ekkeke:p

    wooooo giler best smpai selasa cuti ingt smpai weekend jek..huh jeles..melancng ke mana?

    ReplyDelete
  2. waa..seronok bukan main nampak! main2 antara abg n adik!

    ReplyDelete
  3. wah... banyak nya car ian... eemmm gitu la kids kan... tu dua.. ni kita yg sorang tu.. nak suruh berkemas pun payah gak

    ReplyDelete
  4. Sama la Ayu anak2 saya pun kalau main sure punggah kat hall punye..siap angkut toys bin tu sekali time nak kemas sure liat je masing2..
    Ayu..syok tengok gambar reunion awak tu..masa kat SK Rahang,awak sempat x dengan cikgu Zakiah Yusof??

    ReplyDelete
  5. lamenye cuti yu...kt umh ni klu 2 badek tu stat mainnn...siaplahhhh..sepah kalah umah kambing!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...