Lunch hari nie....dapat apa yg dah lama diingini...

hari nie kuar lunchdate..
ngan sapa???
tak lain tak bukan...Notti Netti
sapa lagi la....
so....kami ke umah no 2 dia...
MV...nak mamam apa yer?
kani dua dua
sama sama pikir.....
and terbayang bayang....
and teringat ingat...
and terasa rasa kat tekak...
so...kami ke....
penuh.....nasib baik dapat seat...
so..kami laju jer order..sama mcm last week gak..
kat entry nie..
nak snap tapi malu sbb penuh kat
so..tu yg snap pic tisu jer..
tu pun snap kat opis jer...
apa pun memang success la food kami..
yum yum...
air je lain
Net Yam milk shakes
me..still setia ngan ice lemon tea..senang...
pas mamam..jenjalan jab...
snpa pic pic nie....
cantik kan?
dan lagi...............
dan lagi.............
dan lagi..............
abis dah...
nie pun sbb lalu
ye la..kena cepat sbb ari nie bukan friday
tu pun Mummy Ayu kuar awal cikit and masuk lambat cikit
sbb my boss ngak ada....
and spt tajuk entry...
dapat apa yg dah lama teringin nak beli
tapi pelbagai halangan...
antaranya..
~ ramai orang
~ dah abis
~ nak cepat..so tak leh singgah
selama nie tgk kat blog kegkawan jer...
apa itu???
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
ini la..
!
!
!
big apple tapi versi sushi
DONASHI
tomei kan...
tapi yg flavor coklat tak de
actualy ada..kat tray dia..kami nampak
bila tanya..dia kata lum ciap lagi
so..beli je la apa yg ada
dah la..mamat tu mcm malas je nak layan
nasib dah lama teringin
kalu tak..cancel....
tak la..beli jugak..he he he...
kengkawan mamam apa tadi???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...