Korang ada ker???

ada apa...?
he he he...tengok Iris...
pic time weekend lagi..
dia ada cincin batu besar...
bukan main dia suka pakai & main...
actually Mummy memang carikan toys yg ada hair dryer
untuk Iris..sekali tu jumpa..
ada set cincin, gelang, make up nie...
meh layan mcm mana Iris main
(nasib Ian tak join plak masa main nie
Ian leka main lain)
uih dik..lipstik tu bukan untuk makan...
dok lah pakai blusher konon
tapi jari melentik....
takut cincin cicir.....
he he he...
bukan main lagi anak dara tecik nie...
dok layan set make up dia..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. salam~
    hehe..amboi kemain lg anak dara ni..;)

    ReplyDelete
  2. cam cite mami jarum..bling bling..

    anak dara mmg suka sgt la dgn menan ceggini..hehe

    ReplyDelete
  3. heheh amboi iris..
    aunty tgk cincin ni
    tingat video klip tokti
    yang ada dia pakai cincin beso gini
    lagu apa ek
    aku cinta padamu kot hehe

    ReplyDelete
  4. wah.. kecik2 dah pandai melaram.. nak jadi model ye..
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  5. hamboi2 anak dare sorang ni, kemain lagi hah barang kemas die.....mcm2 ado heheeheh...tu le kan ayu, dah namenye gegirl sure suke mainan ala2 barang kemas, make2up ni.....sonok lak lieya tgk iris main hehehee

    ReplyDelete
  6. saya tak boleh beli kat alesha..satgi aisy join main..pastu confirm yang kecik2 masuk mulut..risau jugak..so beli toys besar2 je....

    ReplyDelete
  7. alya ada, mommie takde..
    hihihi, leh geng la ngan my alya..
    baru ni abah die de beli set makeup stail ghitew kat 7E..
    apelg, melaram la wey.. ngan spek mata itam rm1.50, cincin, gelang, suang lanjut lg.. huhuh, ngalah mak datin woo.. hahahah.. =D

    ReplyDelete
  8. seronoknye klu anak perempuan suka pakai benda2 tu tp anak dara saya kureng sikit tp lipstik suka lak hehe

    ReplyDelete
  9. ayu.oyie.yuna ~ tu la...tak padan tecik..

    Siti Hajar ~ he he he...nasib bila simpan..dia ok jer..

    Nana ~ ah ah..kan memang ada pesen cincin besar mcm nie..tak minat ...

    nur ~ Mummy yg over..belikan..dia main jer..

    lieyna ~ kita dulu tecik2 mana ada semua nie..

    Su ~ ye la..budak tecik kan..

    Leily ~ he he he..girlie..

    Lina ~ he he he..

    ReplyDelete
  10. comei2 lah! alaaaa ni yg auntie tmbh teringin nk bby girl ni..ngee...

    ReplyDelete
  11. anak pompuan..gitu la nampak gayanyerrr!!bile na nak ade anak girl nih..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...