My buzzday celebration.....

okies..meh cita pasal...
my 21 b'day celebration semalam
ops...silap 21 lak... 31
silap no depan lak...he he he...
celebration tahun nie kira happening gak
sbb tak dijangka gitu
sbb...dapat suprise dr .... Secret Recipe...???
bukan...tapi dpt kek Secret Recipe
siap ada org nyanyi lagi depan pintu opis
petang semalam...
tergezut+ terharu + ada gak segam sikit
sbb my boss ada kan
siap dia tanya....
"la..bday Ayu ker ari nie?
napa tak kasi tau..
kalu tak boleh beli hadiah.."
chewah....belated pun boleh Dato''....dalam hati je la
ok....berbalik pada tajuk asal..
suprise dr org jauh....Beijing
my beloved kakak..Kak Ana
Kak Ana nie kira mcm kakak la kat KL nie
sbb...kitaorang sama sama masuk keja...
pas tu duduk dulu pun area dekat2
dulu masa tak tau bawak keta..
harapkan kat Kak Ana nie la
so..semalam petang tetiba muncul depan pintu..bawak kek...siap nyanyi
tu yg berair gak la mata
kira tergezut...
suprise katanya..
memang suprise tul....
cuma tak dapat nak sembang lama
maybe jumpa lagi nanti before dia balik sana balik...
lilin...makin banyak la yg besar tu....
my bday kek...yum yum....
make a wish.....
celebrate..3 of us...
Daddy balik lambat....
Ian..tolong tiup....
penghibur hati Mummy....
sedapnya layan kek...
------
pas tu baru ingat nak guna auto snap
Ian..suka bila amik gambar mcm nie....
tu yg banyak tu..
Ian suap Mummy
Iris plak suap Mummy
tapi Abang Ian yang besar nganga mulut....
Mummy suap Ian
tapi terjauh plak
Mummy suap Iris
dah tak nampak Ian
and this...
snap by Ian
------
and ingat dah abis dah celebration
sekali tu
ada lagi suprise kedua
tapi sbb dah msg..so tak suprise sgt
ha..nie dia..
my sis...my anak buah yg montel nie...
two of my bro & kawan dia
dtg umah....
bawak KFC
and another bday kek
tomei jer
but tak yah la letak lilin ..tiup tiup
sbb takut penuh kek tu ngan lilin yg besar & banyak
he he he...
so...makan ramai ramai...
meriah..
time makan..lupa lak nak amik gambar
apa pun tq so much sis & bro
datg umah Kak Long...
celebrate my bday...!!!
-----
and pagi nie dtg opis..
dapat hadiah plak
dr adik2 kat opis...
from Linda
(tak bukak lagi)
and this yum yum
from Sha....
tq so much sis!!!!
meriah gitu...
and this from geng blog....
yg atas nie from Rina aka CuTeMiut78
siap buat entry khas lagi semalam...
tq so much!!!
and pic teddybear nie dr Kak E-Car
dia letak kat FB..
tomei sgt..
so print out...stick my wall...
---
itu la my kisah my b'day celebration for this year
tq so much to semua!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. salam perkenalan,
    wah bestnye sambut birthday,selamat hari jadi kak, mase sambut birthday dan ramai yg wish mesti akan rase terharu,sbb tarikh birthday merupakan tarikh yg istimewa dalam hidup.

    ReplyDelete
  2. sure terharu bila ada org bw kek siap nyanyi2 lg kn...aku tkleh tgk gmbr ko ni tp bc citer pn tau meriahnye

    ReplyDelete
  3. bestnya kak..kt tgok pon mcm touching sikit..sweet sgt moment ni..anak2 masih kecik, tp dorg fhm kan..ni la kenangan masa kt tua nnti..

    hpy bday kak u!!

    ReplyDelete
  4. hepi besday ayu..wah, memang besh walau pon sederhana sambutanya..yg syiok dapat adiah lg lak tuh..

    ReplyDelete
  5. Hepi besday utk Ayu. Napaknya kita ni se umur la. tehehehe.. tp Reen ada sebulan 4 ari lagi utk sampai ke 31 tu. uhuk... cam tak caya da cecah 31 kan??

    ReplyDelete
  6. waaaaaa.. sweet sehhhh.. BFF ko bg adiah apa??

    ReplyDelete
  7. haPPy birthday kak ayu!!!!!!!!!! eh silap, happy belated birthday kak ayu......!!!

    ReplyDelete
  8. happy besday mummy ayu.. moga kebahagian berkekalan hingga akhirnya.. seronok nya org buatkan suprise kan..

    ReplyDelete
  9. waa bestnye dpt kek n byk surprise :)

    ReplyDelete
  10. wah.. memang byk surprise ya.. tak sangka.. siap print out tu.. thanks a lot ya.. eemm nantikan plak surprise yg berikutnya nanti.. insyallah

    ReplyDelete
  11. wah bestnya biler ramai yang meraikannya kan...terharu bangat..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...