Iris @ Zoo

ok..meh layan pic Iris plak
snap time jenjalan kat zoo ari ahad lepas
kan pagi tadi ada pic Ian & Iris leka je tgk something
time tu..tengah tgh kijang nie la
Iris ckp..."acang"
dah bunyi kacang dah Mummy dengar...
lawak tu..
Iris mostly Daddy dia yg dukung
kenkadang je jalan..
Ian & Iris memang kurang duduk dalam stroller
walaupun ada 2 stroller kat umah tu
tu yg tak bawak stroller pun...
so..bila dah selalu ngan Daddy..
banyak la pic dia yg ngan Daddy..
ngan Mummy ada..
but kureng la...
nie pun Ian yg snap
lari.....
makin bam bam nengok Iris nie kan?
penat jenjalan.....
ngantuk sbb bangun pagi....
dia leh lena ngan Daddy dia..
nasib kejab jer..
bangun tido..nak ngan Mummy plak...
pas tu..jalan sikit lagi
dapat upah tiger sorang sekor..balik.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. sampai kepenatan dah iris..penatlah tu bejalan sakan..

    ReplyDelete
  2. syoknya gi zoo..dh brapa kali plan nak bawak atif gi zoo tapi tk pi lagi pun..huhuhu

    ReplyDelete
  3. bestnyer gi zoo..... plan nak gi jugak.. bwk irfan pulak

    ReplyDelete
  4. az rina ~ tu la...dah time dia tido..plus dia bangun awal..

    kauthar ~ yg nie pun plan last minit..jadi ajer

    Iela ~ tu la..seronok je diaorang..

    ReplyDelete
  5. aahla ayu,..makin bam bam iris..geram btl..comel..pakai topi besar tu mcm artis dh:p

    ReplyDelete
  6. haah..
    dah bam bam Iris nih..
    ehehe..balik zoo ngepau mak ayah dia ghimo..
    uishh...tak tkut pulak yer Iris dgn menda tu.
    tpi part kijang tu mmg bikin geli hati.
    kacang!

    ReplyDelete
  7. alor2 iris jalan2 ke zoo sampai tertidur haaa
    keletihan lah tuuu :)

    ReplyDelete
  8. amboi...penat berjalan iris yer...

    ayu pun dah lama tak gi zoo ni...ingat nak bawak aleesya + ayyunie lah dalam masa terdekat ni..

    ReplyDelete
  9. bumbum takpe janji bumbum yg sihat! comel jeee...^_^

    eheh..sama la tiger ngn arif punya..hehe..

    ReplyDelete
  10. owh comelnya tiger :) gebu mcm org yg peluk dia..

    ReplyDelete
  11. Suziey ~ Iris memang kuat mamam..nanti nak buat entry gak..sbb ada cita lawak..

    Ayu ~ tu la..semua melibatkan makanan jer..

    ieda ~ bangun awal...plus time tido dah lepas..tu yg lena jer..

    Ayu ~ bebudak..seronok sgt bila dpt tgk mcm2 binatang..

    Rina ~ lama tak bawak jenjalan mcm tu.tu yg ok jer..pas nie plan nak gie holiday, tapi tunggu daddy tak busy...

    mamalieyna ~ tul tu..ah ah..sama kan..yg putih tu..

    sitisifir10 ~ he he he...

    ReplyDelete
  12. bestnyer g round zoo, lama xbwk anak2 g zoo..huhu..

    wah! dpt toys rimau srg satu, sek bek bwk blk toys je, klu Ian & Iris nak bwk blk rimau btl, haru mummy..hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...