Lagi dan lagi dan lagi cita gie zoo negara

lambat tul nak upload gambar
so..masuk sikit2 dulu la...
layan lagi pic..
3 of us..
in red plus pink..(Iris)
Daddy..Ian & Iris...
Ian yg paling seronok sgt hari tu...
Iris pun have fun...
tapi ada story best pasal Iris...
sampai kat sini....
kat area buaya tu..
my little princess yg bam bam tu
zzzzzzzzzzzzzzz...
tido lena...
ala siannye
time tu dlm kul 1 lebih.....
tengok tu..lena tul
sian..so...ajak Daddy tunggu train
ala sian..muka dah tukar color pink
mcm baju dia dah...
tadi naik train pink
nie naik train oren plak
lepas tu Daddy nak turun tengok penguin plak
sampai kat area tu
sleeping beauty dah bangun...
so..sambung jenjalan jab...
Ian pun nak gie toilet plak....
Iris...kita minum dulu...
sedapnye...
pas jenjalan kat area penguin..jalan tgk ikan...
kami pun decide nak balik
time tu kul 2 lebih dah
so...balik...
tengok kat pintu masuk makin ramai org
baru dtg..beratur nak naik bas..ramai...
dalam keta..Iris keletihan..
me hero encem...really have fun...
seronok tgk diaorang seronok..
balik dr tu...gie tempat Ian nak gie mula2 tu
Carrefour
tapau mamam...balik umah...
mandi..mamam...tido...
and nie hasil shopping kat zoo
2 ekor rimau..putih tu for Iris & sekor lagi for Ian
and pedang tu..ada buble tu...2 jugak...
abis dah cita zoo...
but ada sikit lagi pic..Ian & Iris..coming soon...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. zoo negara... cemane la rupa nye skang...
    last pegi umu 8 tahun... dah 20 tahun lebih dah...

    ReplyDelete
  2. mummy kne tag ler..sile ke..

    http://ayuraza.blogspot.com/2010/11/kids-baby-photo-contest.html

    ReplyDelete
  3. kat zoo negara masih byk binatang2 kan.. tak cam zoo johor

    ReplyDelete
  4. Yan ~ mcm mcm ada..

    Ayuraza ~ alamak...terkena sudah...insyaallah..

    Rina ~ tak pernah lak gie zoo johor, zoo melak..time sekolah..zoo taiping..time honeymoon..tu jer..
    zoo negara..ada lah kot 5, 6 kali..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...