Nak bawak Ian tgk movie nie..ok tak?

ok tak?
kalu Mummy Ayu nak bawak Ian nengok movie nie
RAPUNZEL
emmm..
sbb cita nie kan mcm girlie sikit...
sapa dah nengok..komen cikit???
ma acih!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. Huhu..terus zass komen laju laju bila napak pompuan comel itu. Teheheh. Reen pi tgk smlm.

    Ya..harus pegi.. boley je bwk Ian pun sbb ada jugak mcm lawan2. Tp lawan2 yg comel lah.
    Bes...mmg bes..

    ReplyDelete
  2. salam..
    alynn pun plan nak bwk hero alynn tgk movie nie..tp movie nie ada lagu2 tari menari tak..? coz my hero lebey tertarik pada movie yg ada unsur2 nyanyian..

    nie first time nak bwk my hero tgk wayang..

    ReplyDelete
  3. anak2 dah besar ok kot bawa p movies.

    ReplyDelete
  4. sejak ada anak ni, sekali je penah masuk movies. hehe.

    ReplyDelete
  5. mummy cuba terus trang..ini utk ian tgk atau utk mummy yg tengok ... hehheheh

    ReplyDelete
  6. sy plan nk tgk citer ni ptg ni, nti sy bgtau mummyayu best ke x ok..hehe

    ReplyDelete
  7. ok je ayu..xsemestinya gurly2 utk gigirl jek..ade gk watak boy dlm cite tu..asalkan cite utk budak ..hiks

    ReplyDelete
  8. Reen ~ best ek?..nie yg exited nie..

    Alynn ~ tu la...confirm ada nyanyi2nie..

    nieda ~ Ian ok la..dah 2,3 kali dah bawak..Iris lum pernah..maybe tunggu 3 tahun..mcm Ian dulu 1st time pun 3 tahun..

    Sheila ~ he he he..ko jgn la pecah lubang sheila...malu aku...mcm tau tau jer....jumpa sabtu nie...tak bawak bebudak ker?

    Siti Hajar ~ ok..esok buat review yer..suka...

    Suziey ~ ko dah tgk lum?

    ReplyDelete
  9. ok ape bwk ian tgk citer nih...ade watak lelaki ensem itu n horse jugak..hihihih..tk sabar nk bwk Zara gi menonton gak nih..=D

    ReplyDelete
  10. lily ~ tu la..mak mak la k yg excited kan..he he he

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...