Sukanye hari ini...

morning..salam di pagi jumaat
as usual
hari yg dinnati dalam seminggu
(bagi org yg bekerja)
hari JUMAAT...
sebab-sebabnya:-
- lunch lama, so boleh jalan2..lama sikit
- pas tu masuk keja balik, kejab je dah boleh balik..
- last day kerja, pastu cuti 2 hari
yahooo...
minggu ni pun dah ada plan
apa plan nye..nanti story yer..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. wahhh... perasaan itu ada dlm diri ku juga.. hehe..

    ReplyDelete
  2. ari jumaatku minggu ni tak best.
    tgh nak control temperature amarah nih.
    huhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. masalahnya esok saya masih keje...so perasaan itu tak ada dalam diri saya :(

    ReplyDelete
  4. yeayyyyyy ... aii likeeeeeee friday ..... hihihi

    ReplyDelete
  5. hurmm jumaat cuti lama kan..tapi kat perlis bosan takde apa2...so tido je lah time lunch tuh

    ReplyDelete
  6. yihaa, cuti..eh, kite kene kejelah esok, hampas..

    ReplyDelete
  7. semua seronok nak cuti weekend...but yg kena keja tu..what to do..selamat bekerja...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...