Invitation...

ok..nak invite semua kengkawan
yg free...sunday nie..sudi sudikan la
buat makan makan simple jer....
try gak buat peta
tapi tak reti la
so...kengkawan la try la google
sapa2 nak dtg..leh call Ayu
no. phone...nanti ayu emailkan...
kasi mail address....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

22 comments:

  1. wahhh bestnyer...erm kalau berkesempatan bolehlah datang tgk bam bam..hehheee

    ReplyDelete
  2. comeyynya kad invitation....

    huhu...tak dapat pergi...aunty ayu doakan semoga iris bergembira pada party tersebut..

    ReplyDelete
  3. wahhh....dh mula menjemput ye..insyallah kalau ada kelapangan

    ReplyDelete
  4. happy b'day to iris. dah 2thn yer.moga menjadi anak yg solehah & pandai ye

    ReplyDelete
  5. wah bestnya...rasa cam leh pi je sebab pagi2 tu kami ke zoo then leh la terus singgah...kita dah ada no tepon ayu...

    ReplyDelete
  6. comey iris pakai baju white leh la join contest kiter nanti

    ReplyDelete
  7. Intan Inn ~ ok..

    ibuayahdamia ~ sendiri buat jer...
    ma acih!!

    syahriza ~ ok

    saveme zero ~ tq...amin...

    Anje ~ ha..dah dekat la tu...ikut jalan gie taman dagang tu...apa2 call ek..
    pic tu pic studi..but still ada masa lagi....he he he..

    ReplyDelete
  8. aku dtg! sediakan hidangan yg enak2 lazat berkrim.....

    ReplyDelete
  9. aku tkt xckp je makanan klu nett dtg...ni yg aku was2 nk dtg..hahahah:p
    ok insyaAllah klu sempat akn kusinggah..sbb ade hal ahad tu..

    ReplyDelete
  10. insyaallah.. teringin nak dtg... kalau xde aral mmg nak dtg.. nak berkenalan sendiri dgn mummy-ayu.. emel ila : ilahfazilah@gmail.com

    ReplyDelete
  11. happy birthday to iris..dah 2 tahun ye..:)

    ReplyDelete
  12. Net ~ aku siapkan bekalan lagi untuk ko gie teja nanti..he he he

    Suziey ~ ok..apa apa call...

    Iela ~ ok..ayu mail dah no hp ayu & card..hope to c u...

    ReplyDelete
  13. wah...mesti besar2an nih.kalo tak masakan invite dlm blog.ish,kalo lh dekat nak aja diterjah..:)

    ReplyDelete
  14. insyaallah i dtg kebetulan i nak visit my aunty yg dok kat pandan mewah but i may be dtg lewat ko coz i pi invitation from play house disney tue kat klcc apa2 u mail me ur hp no at sitiiz@yahoo.com thanks :)

    ReplyDelete
  15. hepi besday iris.....

    hm, ujung mggu ni ader kursus kat cherating, pahang..... kalu x bleh datang n berkenalan kan.... isk

    ReplyDelete
  16. waaah ada party la...comeinye invitation kad tu..tmbh2 si bambam interframe..comei3x..^_^

    Insyaallah...kena balik tnya driver dulu..ngee..

    ReplyDelete
  17. kalaulah dekat nak jugak pegi...tapi 6 jam ooo baru nak sampai KL..so tak dapat le pegi...

    ReplyDelete
  18. mommy Yen ~ tq dear!!

    Lady Ell ~ tak de la besar besaran pun..biasa biasa je..

    Farra ~ ok..hope to c u..

    Siti ~ dah mail dah kat u..my hp no..apa apa call ek..

    maszmadi ~ ye ker..maybe next time...

    mamalieyna ~ ok..apa apa inform ek...

    ReplyDelete
  19. aku sedih , awal taun tu aku missed birthday ian coz aku salah jalan , kali nie birthday iris aku pon x dapat gi gak ..aku missed lagiiiii ...... sedihhh

    ReplyDelete
  20. waa best!! kompom2 la xleh jOinnn!!

    ReplyDelete
  21. comelnya invitation card...sorry kak ayu, jue tak dpt dtg coz ada hal on that day...kita jumpa lain kali k...happy 2nd birthday cayang *peluk cium utk iris*

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...