Dah sampai dah yg ditunggu walaupun bukan semua....

nie plak pic bila dah jumpa semua semalam
dah jadi geng dah
my biras...and my Didi
2 botaks..sorang lagi lum sampai
tangan my biras...kena genggam ngan polis Arab
sampai retak..sian..
harap tak de yg serius..
polis Arab tu tahan sebab busy snap gambar
garang tul..kalu kat Malaysia..dah kena saman dah polis tu
my elder SIL
tu Aqil..dok berkeit
takut mak tinggal lagi la tu
Ian...ngan kopiah....Mak Mas kasi...
tu cari apa lagi tu..busy kat beg2..
my SIL sorang lagi...
tgk jubah dia..time jumpa jer dah puji
than dia kata..."awak punya ada dlm beg"
suka.....tu yg terus pakai ari nie...
my SIL nie sebaya ngan Mummy Ayu
bulan pun sama...cuma Mummy Ayu awal, dia ujung
tu yg leh geng
tgk Ian...memang busy kat trolley beg2 tu
dia kata dia cari unta
ha ha ha
tapi Mummy la yg mulakan dulu
me pun dpt gak dr Kak Ina (elder SIL)
kat airport terus dpt..ma acih!!
Iris tak peduli souvenir pun..janji dia dpt sweets...
dah comot dah dia....(nanti ada entry pasal sweets nie)
kami semua semalam
yg tak balik lagi my MIL, FIL & younger BIL
maybe balik Ahad nie.....sbb temankan Atok kat sana...
3 mak dara
Kak Ina, Liza & Me
dipait..Aqil & Iris

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...