Iris tak takut lagi...

last friday..balik keja
gie tesco jab
dgn jubah lip lap tu la...
nak beli brg dapur jab...
as usual..kalu gie sana
wajib singgah jab menderma kat sini
tempat mainan token2 nie
Iris..dah tak takut dah
selamba jer dia naik..nak main
siap masuk token sendir lagi
chewah..
tapi dia tak serancak Ian la
Ian..semua dia nak naik
Iris slow2...
and mesti nak join kalu Abang Ian dia main

ok dah Abang...jom balik!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. heheheh..comellah iris nih!! lama2 dah tak takut, asyik nak mengajak main bende alah ni je la... :P

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

    ReplyDelete
  2. wah suka masing2 dapat main menan ni ek, kalo balqis ni harus singgah jugak la jawabnya

    ReplyDelete
  3. Good girl Iris lepas ni boleh la melabur lagi kat mainan2 tu kan..anak2 Emy pun wajib naik benda alah tu kalau pegi shopping complex

    ReplyDelete
  4. Jijy ~ tu la..lama2 jadi fav dia gak la nie..

    Anje ~ sama la ngan Ian

    Emy ~ tau takpe...he he he

    ReplyDelete
  5. samala ank2 kite,budak skang mmg advance..paling sket pon habis 5 hinggit kat tmpat camni..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...