Khas untukmu...lelaki pertama yg menyayangiku...

wah..siap buat entry untuk kekasih pertama..

berani tu..

bab nie memang tak nak nafikan

dan tak nak sorok pun... entry nie Mummy Ayu tujukan khas

untuk lelaki yg pertama menyayangi diri ini..seadanya

seikhlas hati, seluruh jiwa dan raga..(wah..)

lelaki yg pertama juga yg ku kenali,

ku sayangi sehingga ke hari ini dan selama-lamanya

lelaki yg amat ku sanjungi, ku hormati, ku kasihi, ku cintai.....

lelaki itu ialah......

v

v

v

v

v

v

Ayah saya......En. Alwi Bin Hj. Ali

Happy birthday Ayah!!!!


semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu


semoga apa yg dihajati akan tercapai...


Along sayang Ayah tau!!



yg nie from Ian & Iris....
from Ian


from Iris
my Ayah nei memang tak suka bab2 bergambar nie

tu yg tak banyak sgt gambar dia

but....ada satu gambar best...

me & Ayah...kalu tak silap...dlm tahun 1980 la

sbb tgk pic tu mcm lum 1 tahun lagi pun...

~~~

betul kan Ayah?

Ayah lelaki pertama yg sayang kat Along?

and Ayah juga lelaki pertama yg Along sayang..

dan it's remain forever....

we are not so close......

we are not so ideal.....

we argue alots...while I'm growing..

I'm maybe use to hurt ur feelings...I'm so sorry but deep deep in my heart

I do really love you,

I do really respect you,

and I do really admire you...

coz you are the first man I love

and I'll love so much forever...

I'm proud to be me...

NUR IDAYU BINTI ALWI

Ayah....

Along sayang Ayah

Selamat Ulangtahun Kelahiran Yang ke 57!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. huhu..terharu, sebak, termenitis air mata, ;(

    hepi besday uncle!

    p/s : mummy ayu, gmbr thn 1980 tu, saya blum lahir lagi, huhu! =p

    ReplyDelete
  2. ko anak sulung yer? Hepi birthday to ur father k dear..:D

    ReplyDelete
  3. huh! aku dah standby camera phone nak rakam cerita lelaki pertama ko...aku ingat boypren ko...kengkonon nak snap hantar kat laki ko muahahhahahaahaah
    happy besday pakcik yang comel........

    ReplyDelete
  4. eppy bday buat ayah ayu :) semoag panjang umur dan dimrahkan rejeki selalu :))

    ReplyDelete
  5. duh! terharunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. miss my dad...:((

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...