Sempoi jer kan....

saja nak share ngan korang
wedding invitation
yg my boss dapat..
sempoi kan?
Utusan Raja Sehari
ganti
Urusan Seri Paduka Baginda
macam sampul surat urusan rasmi
plus its brown
siap ada cop urgent tu..
so kreatif...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. a'a la kak u..kreatif..lain dr yg lain la..

    ReplyDelete
  2. well.come to think of it, berape ramai pun dari kite yang simpan kad kawin kan.. macam mane mahal pun, lepas tu hilang, betul tak.. kalau tanye mira, antara untuk cut budget is throgh wedding card, biarlah duit yang lebih tu bawak pi kat make up ke or photographer.. sebab tu nak cerite kat cucu cicit kan..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...