Singgah kat kaunter ni jab pagi nie...

as salam semua
selamat pagi
selamat hari jumaat
and selamat hari polis!!!
~~~
pagi nie singgah jab kat kaunter nie
before gie keja tadi
hah..leh agak kat kaunter apa tu?
me...drive tru je beli mc'd b'fast pagi nie
malas nak masuk beratur
plus nampak ramai gak org tadi
selalu nya kosong je kat sini
maybe sbb promo free b'fast tu kot...
Ian..memang la excited nak pancake dia
Iris..ok jer..
sibuk pegang kupon tu
bila nak kasi pun dia tak nak kasi...
Ian & Mummy

Iris plak ngan Mummy
our food
beli 2 set pancake
free 2 set big b'fast
ngan2 4 set..so sorang 1set..
yum yum
Ian..suka la dpt pancake dia..
abis semua dia nak bawak gie umah Mak tadi

this is mine..
kengkawan...b'fast apa pagi ni????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. kak u voucher tu print kertas biasa je boleh ke?

    ReplyDelete
  2. bestnyeee...sy biskut n milo je :D

    ReplyDelete
  3. waaaaa big breakfast ko..satgi nk mentekedarah lagi..ke ko nk blasah lompat tikam je? ekkkee:D

    ReplyDelete
  4. bestnyer..sure ko keluar awl kan Ayu..:D

    ReplyDelete
  5. salam ayu..lame tk singgah cni..huhu

    bestnye mamam mcd..abeh pntang ni nk bwk zara terjah mcd lah..kegemaran kai selalu..heheh

    ReplyDelete
  6. wah sedapnya menjilat jari gitu...kita tak pernah try lagik

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...