Petang semalam.....we have funs!!!

semalam balik on time
biasa la boos ku kan tak de
so..PA jadi boss la..
he he he..bukan selalu pun
so...sampai kat area umah..baru kul 6
cuaca pun cantik..tak panas sangat
kami pun ke sini...
bawak Ian & Iris gie playground kat area umah tu
sian diaorg..asyik main mainan token jer
cantik je..bunga gugur..mcm musim luruh plak
(motif amik 1st pic tu..)
suka diaorg...
Ian..dah laju kat depan...
Iris...nak lari..tapi tgk gak Mummy kat belakang
nak exercise kata Ian
Iris..follow apa yg Abang Ian buat
wajib la main buai
uia aju aju...
main nie plak..
hero Mummy
princess Mummy...
naik car la plak....
nak balik dah...
time balik tu kasi upah ice cream...
sekali tumpah sikit dlm car...nasib sikit
kalu tak..kena marah la Mummu ngan Daddy..
apa pun really have fun..
spend masa ngan anak2..walaupun penat baru balik keja
hilang penang tgk anak2 happy kan..?
30 minit kat playground..
balik kelam kibut jugak nak masak dinner..
so..masak simple2 je la...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. kt kl tak ujan ek ptg smlm?
    kat sini angin ribut!huhu..nak bawak zakwan gi taman pun asek tak jadik jek...

    ReplyDelete
  2. bestkan..bila tgk anak hepi hilang rasa penat tu...

    ReplyDelete
  3. rase mcm berbaloi sgtkan,dpt spend lebih mase sket dgn anak2 nih, lawo 1st pic tu,x mcm kt playground je ;)

    ReplyDelete
  4. bestnyer... mmg seronok beriadah...rmh br ila ni playground pun xde.. hampeh tol

    ReplyDelete
  5. 30 minit pun sangat berharga untuk anak2 kan....:)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...