Lunch date semalam ganti jumaat nie ....

ha...masuk dah citer makan2 semalam
kira ganti lunchdate yg ada friday nie nanti...
hah..cheesy kat..sedap....
nie gara2 terlir dgn entry geng sorang nie la...selasa aritu baca...
semalam kami..me..Net and Suziey..
ke MV...mamam dominos
yum yum..
and kat sini gak la kami snap pic pasport Net tu
bukan sbb nak buat pasport pun
kebetulan wall belakang Net duduk tu..semua biru
1st pic..Mummy Ayu snap
eh..nie boleh buat amik gambar pasport
tu yg suruh Net pose....
memang ekna la sbb Net tu suka pose....
ha ha ha...
air kami.....me & Suziey...ice lemon tea & Net..coke
soup + chic apa tah
kami amik set for two pax pas tu tambah air & pizza
hah..nie la set pizza yg kami amik tu
mula adik waiter tu kata tak sedap
tapi kami kata tak pe la ..kami try
sekali..sedap la...pizza ni yg abis dulu
adik tu pun tergezut..tapi memang best....
tambah pizza nie..tuna
garlic twist pun sedap..sgt lembut, gebu..panas2 lagi kami makan..
seddddaaaaapppp....
Net..dah mcm model dominos plak dah.....
Mummy Ayu ngan Suziey..
dah berbaik2....
apa? nanti jab lagi ada satu entry lagi..
pasal kami berdua plak
our table.....penuh
ingat nak makan ice cream
sekali gelak2...dah kul 2.15
alamak...lain kali la yer kita mamam ice cream....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. okey...perut menten...nasib baik dah termakan pizza ari senin lepas... kalo tak, sure perut menggelegak mintak pizza, hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaa sempat snap gambar pasport ek

    lapar plak tgk pizza korang ni

    ReplyDelete
  3. aku dh la posa hari ni..teringt food smlm terliur babe!

    nett mmg sesuai jadi model fast food..tahap kegelojohan dia berada pada paras tinggi..tu yg best tu..eekkeek:D

    ReplyDelete
  4. adoi..
    terlior...
    siok nye
    bole lunch sesama
    jeles

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...