Novel lagi....

bulan nie dah 2 novel beli
pecah rekod gak sbb dah lama tak giler novel mcm nie
last friday beli satu
pas tu saturday tu my adik kat opis call
dia jumpa novel yg Mummy Ayu memang cari2..
(tq so much sbb dia ingat!!)
so..apa lagi minta di belikan
ini dia..siap dia dah balut dah...sbb dia dah baca dulu
memang izinkan pun
novel aA+bB
actually novel nie ada kaitan dgn novel Tunas
hasil karya Hlovate
~~~~
suka sbbbnya..
actually 1st kuar novel aA+bB tu
pas tu flash back kat novel Tunas
tapi Mummy Ayu dah baca Tunas dulu
so..of coz tak sabar nak tau apa jadi kat dalam aA+bb tu
tu la kisahnya
so..this weekend
projek aA+bb la Mummy Ayu disamping jadual yg padat....

tq ~~nur azrin~~ sbb tegur...
bukan sambungan Versus..
tapi sambungan Tunas..
ari tu kelam kabut,
tu yg silap tu

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. wah best nye.saya pun suke bce novel.ari tu kwn sye jual novel yg dia dh bace 5hinggit jer.saye pun borong dlm 20buah novel , tpi beli ckit2 la.
    borong punye borong.smpi habis dah novel dia kena borong ngan saye.:)

    ReplyDelete
  2. sibuk-sibuk pon sempatttt lagi baca novel eh? cayalah! :)

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cara Dapat Side Income Dengan HeartBeat!

    ReplyDelete
  3. salah, Aa+Bb ade kaitan ngn Tunas bukan Versus, versusu ade kaitan ngn Pelangi..:)

    ReplyDelete
  4. Aa+Bb sangat beesttttt!!!!! heheh karya hlovate mmg feberet la..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...