me...doctor? tak pernah ada dlm list cita2...

hari tu kena tag kat dlm FB
sekali baca...
ada lak tulis...
"sesuai jadi seorang doktor"
aik......tak pernah terpikir nak jadi doktor
sbb Mummy Ayu takut kalu tgk darah banyak2
plus bila tgk org sakit...Mummy Ayu pun sama ngeri
so..mcm mana la nak rawat org....

banyak berfikir, kurang bercakap...oh tidak..banyak fikir tu tul,

kurang cakap...me..sgt banyak ckp

ada la yg betul and ada gak yg kurang betul..biasa la tu kan...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. saya pun sama, tak semua yang ditulis tu sama, ada juga betulnya... kalau ada yang betul kebetulan jer...

    ReplyDelete
  2. Ahahaha..tak jadi doktor pon, at least ciri2 doktor tu ade kottt.. ;)

    ReplyDelete
  3. kadang2 ini semua x leh percaya .. ekekke :)

    ReplyDelete
  4. ooh..
    yeke..
    tp klau tkut drh..
    slalu tgk,dah x tkut dah nnti..
    slalunye la..~hee

    ReplyDelete
  5. bende ni buat mainan bolehla..yg elok diambil..yg tak elok buang jauh2..hehe

    ye kan doc..hehe

    ReplyDelete
  6. doktor untuk anak anak jer lah kan kan kan.. :)seronook kengkadang bace bende2 macam ni, lepas tu boleh comapre betul ke tak betul

    ReplyDelete
  7. morning!

    ^_^

    oooh ini ye..kdg ada betul ada yg tak kena jugak..apapun kita ambk yg baik2 aje..hehe..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...