Pengaruh rakan blog....

hari tu tgk Mekchu makan durian pancake sedap jer
so..last friday kuar MV
harus la beli...
emmm..yum yummm....
beli 1 pack jer..
ada 6, 1 jer Net makan..
lagi 5..Mummy Ayu makan sorang kat opis

sbb nye

my hubby, Ian & Iris..tak makan durian

so...semuanya Mummy punya...

suka2....

~~~

dulu time keja hotel

buat sendiri jer durian pancake nie

filling dia senang

yg remeh bab buat skin tu...mcm2 tepung guna

tak terpikir plak time tu nak salin resepi...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

15 comments:

  1. xtry dia punya durian swiss roll ke? sedap gak...gebus jer...

    ReplyDelete
  2. sy pun suka durian pancake ni....

    ReplyDelete
  3. kita klw durian
    bole mkn gitu je
    klw apa2 perisa durian
    agk xberapa
    heheh

    ReplyDelete
  4. pernah try sekali..not bad jugak..tp tu dulu, dh lama dh tak mkn..rasanya kat MV je ade kan

    ReplyDelete
  5. durian pan cake .. haruss sedap kan .. tgk ko makan dikk .. sampai ke tekak akak huhuhu

    ReplyDelete
  6. saya pernah try suatu ketika dulu..tiba2 skrg rasa teringin pulak..huhu mana nak cari

    ReplyDelete
  7. uuik perisa durian..best ye..hehe..penggemar durian mmg sukalah ni.>^_^

    p/s huu..memalam jela bleh jln2 berBW..kt opis cannot..hu~

    ReplyDelete
  8. tak pernah try la then serius tak pernah jumpa nampak sangat kampung girl kita ni...HB

    ReplyDelete
  9. hehehe.. terjebak sama nampak.. mmg sah tergugat iman tgk durian pancake tu kan.. apsal mekchu pulak yg rasa teriiiiingiiin saat ni? sape yg mulakan? sape????

    ReplyDelete
  10. suka makanan yg ader doryan..tapi tak leh makan tempoyak..tak tahan la bau ucuk dia..tapi kalau dpt makan ni, wajib 3 bijik utk sayeee..hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh ktinggalan lagi daku..
    yg ku tau lempok durian jer.. huhuhuhu tp mg kurengg sket dgan yg berperasa drian ni

    ReplyDelete
  12. imah pun suka durian, tp badan bru baik demam xbleh mrasa lg la....

    ReplyDelete
  13. Intan tak pernah try mkn lagi pancake doyan nie...nie pon 1st time dengar :D

    Really sodap ke ayu?

    ReplyDelete
  14. walauupun dia comel kecik tu jer, tapi cukup untuk buat satu rumah bau durian hahaha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...