Sekarang nie musim ....... kan?

bukan musim durian...

bukan juga musim rambutan

tapi mcm yg status BFF ku last week di FB


musim pregnant....


kat opis Mummy Ayu dah 3 org pregnant..

mula2 ada adik sorang nie..

ari tu dia gugur, ni dah ada balik..

suka dia..dah masuk 4 bulan

pas tu masuk sorang budak baru

pun pregnant..

dah 8 bulan lebih..due ujung bulan nie

pas tu dapat tau sorang lagi pun pregnant

dah 1 bulan lebih

hah...penyakit nie pun kadang2 berjangkit gak

scary...

bukan tak nak...tapi kalu leh relax dulu...
psssttt..nie dah lewat 2 hari gak cik 'P' ku....
agak2 ada good news ker?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. aku dah lewat seminggu lebih
    entahlah...
    klik hb sini

    ReplyDelete
  2. mummy ayu,
    kat opis ita ni ada 9 department..
    every department ada wakil yg preggy.. kecuali dept ita..
    hakhakhakhak...
    ada ke patut kakak² kat opis ni suh ita preknan? sebabnyer diorang sumenyer da menopause

    ReplyDelete
  3. wahai penyakit yang last tu, mari lah berjangkit dengan ku... daku relaaaaaaaa......

    ReplyDelete
  4. ingtkn musim apa td..hah tgu smp 2weeks.kot2 ada good news

    ReplyDelete
  5. mmg musim kan.. semua dah letak lilpie tu kat sebalah.. kita tunggu tahun depan la.. heheh

    ReplyDelete
  6. bestnye klu bole berjangkit kt aku..aku pn nk join the group nih..

    ReplyDelete
  7. lorrrr.. baru teruja tengok durian tue hehe

    ReplyDelete
  8. a'ah kan, musim 'mengawan', heheehe... kat ofis pun due bersalin duk bersusun, sampai nak cari org utk tanggung keje staff bersalin pun susah... coz yg ada pun nak bersalin jugak, hehe

    ReplyDelete
  9. hhmmm musim ke skrg ni.. doakan rezqi utk nureen jgk..;)

    ga tue antara 0-4 tahun k.. td lupa letak..;)

    ReplyDelete
  10. jangkitla kat saya juga..sedey ni :/

    ReplyDelete
  11. wah2 sama lah dik .. kat kolej akak lagi lebat , wave dia mcm ombak tau .. setiap barisan meja pensyarah ade sahaja seorang yg preggy dan cuti bersalin .. silih berganti ..nak2 awal tahun nie .. musim sejukkkkkkkkkk :))

    ReplyDelete
  12. ha'a la ayu...musim betul...hrp2 melekat jugak tuk eina ni..sgt menhrp tp huuu~ belum ada rezki drNya..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...