P/S from my boss

pagi tadi kan ada mention
pasal pesan dr my boss

bukan p/s i love you
mcm movie nie
tapi p/s lain
pic..sekadar hiasan jer
my boss siap pesan semalam petang
"kamu jgn tak dtg keja plak jumaat tu,
susah saya kalu kamu takde lama2...
mana tau dah balik umah mentua, tak ingat nak dtg keja"
something mcm tu la
alahai...
time nak hulur borang cuti tu pun dah takut
sbb ada dgr dia ngadu bila PA kesayangan dia nie cuti
dia jadi kelam kabut...susah itu ini
tu yg mcm segan je nak apply cuti
sbb last week dah cuti 2 hari, minggu nie nak cuti lagi
tu pun Didi duruh amik 2 hari
tapi amik satu jer...tu pun dah mcm nie
apa pun..alhamdulilah sbb lulus...
tq boss...esok saya dtg keja yer
and of coz...wil be busy
sbb dia nak outstation minggu depan

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. at 1st aku konpius..pehal ko letak gambo aksi ranjang....takkan ko windo dato sampai tahap tu...after aku freshkan otak aku...ooooo aku paham..ps.....ooo

    ReplyDelete
  2. uih.. garang gak boss ea... hehe.. tp baik ati sbb still luluskan cuti

    ReplyDelete
  3. Ini menunjuk kan ayu pekerja yg bagus coz ur boss cannot live without you :D

    ReplyDelete
  4. kemain sayang boss kt PA nih,hehehe

    ReplyDelete
  5. Hikhik. Org penting tk bleh cuti lama-lama :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...