Korang dpt SMS mcm nie semalam???

hah...dah ok dah line internet kat opis Mummy Ayu...
lega...semalam pun dia buat hal kejab..petang tu..
nie pagi nie pun..adakah ada kena mengena ngan tsunami kat Jepun tu???
~~~
ok lah..berbalik kpd tajuk...
semalam Mummy Ayu dpt 2 SMS nie
satu dlm BM....dr my bro
satu dlm BI...dr sis kat opis nie
sekali pagi nie plak ujan....
ada kena mengena ker?
Mummy Ayu risau gak..ujan sikit je pun pakai payung pagi nie
bukan percaya sgt..tapi berhati2 la...
apa pendapat korang????

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. liza dgr radio dlm kete pagi td, jabatan kaji cuaca ckp sms tu tak betul sbb jepun jauh sgt dari Malaysia, so radiasi dia tak kan sampai sini..

    ReplyDelete
  2. nk iktkan sume hujan mmg berasid..sbb tu klu org xtahan bole demam or pening or sakit kepala..mcm aku..

    ReplyDelete
  3. yup, rina pon dapat..tp dalam berita semalam, rumors aje..mane satu betul pon tataulah..

    ReplyDelete
  4. Ada dapat jugak sms tu. Tapi better berhati2 juga kan.. Mana la tahu..

    ReplyDelete
  5. sms nak menakut2kan...dah tentu2 kita ada pengesan udara......dah tentu2 jabatan aku tau dulu.....dah tentu2.....berita akan cepat sebar kat tibi...sajer jer taknak kasi kita keluar lunch date...biasa tu!!!!!

    ReplyDelete
  6. aku rasa jauh je .......tak mungkin la...

    ReplyDelete
  7. dpt gk psl ujan acid..tp dgrnye yg terkena kt korea & china..tp kita kt msia pn kena ati2 gk kn

    ReplyDelete
  8. Insyaallah takde ape kot,sms to romous je kot..klu ade apa2 mesti kjaan M'sia dah alert dulu..

    ReplyDelete
  9. salam mummy ayu.
    hmm..dpt jugak sms mcm tu..hmm tapi kan.. radiation tu mmg akan kena malaysia...tapi not in this short term period..maybe in long term effect boleh affect malaysia..tapi apa2 pun kita amik langakah berjaga-jaga ye! sbb radiation nuclear agak bahaya...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...