Musim pregnant......

semalam Mummy Ayu ada buat entry pasal musim pregnant nie
so..meh tgk komen2 yg Mumy Ayu terima...
and Mummy Ayu jawap kat sini je la...
Ayu Sidratul ~ aku lewat 2 hari pun dah suspen,
ko 2 minggu relax jer...

Ita cutevirus ~ gelak besar Ayu baca komen Ita...
ada ker, geng opis suruh ko pregnant jugak...
sbb semua dept ada yg pregnant..

Mekchu ~ rela tu...semoga cepat2 join the club yer...amin...

Amy Mama Tisya ~ ko pun..jom la....

@eda ~ tu la....makin ramai yg letak lilipie kat blog masing2...

Suziey ~ ko pun of coz la nak join the club..Aqeel nak adik yer..?

Baby ~ he he he..pic durian tu..hiasan semata2...

Mamalyna ~ ah ah..bab ETK tu problem gak kalu semua dok tunggu turn..

Nureen ~ semoga cepat dpt baby baru gak..amin..

@lycia ~ tu la..nak nak...sejuk jer..

Tihara ~ semoga berjangkit jugak..amin...napa sedih2 tu?

Kak Ieda ~ tul tu kak...sejjjuuuukkkk...

mamalieyna ~ semoga Eina pun akan join the clu...amin!!

~~~~
ha....ramai yg nak join the club...
ye la, ramai yg baru sorang anak...harusla nak tambah lagi
so..pd semua yg nak pregant tu..semoga cepat2 join the pregnant club....amin!!
~~~
bg Mummy Ayu plak
bukan tak nak..memang nak, at least sorang lagi
tapi bukan dlm masa terdekat nie kalu leh
sbb nak tumpukan untuk dua orang buah hati nie dulu
plu tahun nie kan insyaallah nak pindah umah baru
so..maybe tahun depan or tahun satu lagi la...
tapi kalu dah rezeki...terima aje dgn tangan terbuka...
~~~
malam ari tu..bual2 gak ngan Didi pasal isu nie
Didi..mcm tak nak dah..cukup 2 orang jer
so..tanya Ian..of coz dia memang sibuk nak baby
"Ian suka baby..comel"
pas tu tanya Iris...
"Adik..adik nak baby tak?
"na nak"
"adik....baby comel...nak tak?"
still jawapan dia ..."na nakk.."
pas tu Mummy try tanya..
"Adik...adik nak bawak balik baby Adam?" (baby kat umah bbsitter dia)
still..."na nak.."
memang dia tak nak baby..manja tul
sbb Ian time umur Iris sekarang..jawapan dia memang nak baby
and memang time umur2 Iris nie la Mummy Ayu pregnantkan Iris

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. sedey la sebab dah lama menunggu saat2 jadi ibu :)..

    ReplyDelete
  2. Klu mummy ayu pregnant..bagitau lah.
    kot2..saya leh bagi cadangan nama baby ker kan?

    Ekseli..sape nama penuh Ian ngn Iris?

    ReplyDelete
  3. mmg nk tmbh tp tkde rezeki lg...

    ReplyDelete
  4. tgk tajuk..ingatkan ko pun terjebak skali hahah

    ReplyDelete
  5. aku pun tgh cuti lagi weih..
    sbb aku dua2kan c sect
    jarak dekat sgt...
    setot batu setahun lebih.,.
    dak ara dah ade dlm perut..
    aku bukan tak risau..
    risau..
    tapi aku kan aritu kena sakit kejap.
    khamis ni baru nak buat check up kat o&g selayang.
    serabut jugak..
    entahlah..
    sebab sakit jugak kot tak dtg piyed nih.
    sehinggan komen ini ditulis..
    aku rasa dah msuk 2minggu genap dah aku tak piyed..
    aihhh...
    aihhh..
    aihhh..
    aihhhh...

    ReplyDelete
  6. hahha mmg musin peknen pun thn ni agaknya....kat opis bulan 3 sorang deliver bulan 5 dia naik keje semula sambung lak ngan lin deliver pastu naik bln july sorang lagi deliver pastu sambung lagi ngan sorang budak production hahhaa mmg musim membiak...

    **mummy ayu dah dapat sepasang tu yg paling best tu hehee **

    ReplyDelete
  7. aisy kalau kita tanya nak baby tak dia letak tangan kat dada..nih abang...hahahahha..jawapannya nak la tu...tapi tunggu dulu la..mcm ayu jugak next year..:)

    ReplyDelete
  8. ish, wat suspen jer kak ayu nie...igtkan betul2 pregnant :D

    ReplyDelete
  9. hehe
    kita hanya mampu melihat je la
    kengkawan bawa perut
    keadaan blom mengzinkan lg
    hehhe

    ReplyDelete
  10. betulla.. musim pregnent.. jiran depan rmh ila 2org dah preggie.. smlm tipu hbby kata ila preggie dia gembira bkn main.. kes sbb period bln ni meragam 2minggu lewat.. tp ila pun sama mcm ayu... nak bermain2 dgn 2org ni dulu.... thn 2013 br nak lg sorang..hehe

    ReplyDelete
  11. BW & folo..

    mehla jenguk belog ai..

    salam kenal!(^_^)


    p/s:comey tgk anak2 awak...tingin nak rasa gak...masih berusaha...

    ReplyDelete
  12. ian mmg matang la..

    aku lawak btl baca komen ita..adeii sume dh monopaus gamaknya..hahaha

    ReplyDelete
  13. wah seronoknya korang..aku pon nk join mengawan, tapi apakan daya, rezeki blum ader nk lagik satu..
    caiyok3x smua..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...