Lunch yg bukan secret lagi...

lunch tadi punya pic...
kuar mamam kat Secret Recipe..KL Sentral
me & Net...ice lemon tree
satu lagi tu fresh oren..sapa punya..tungguuuu...
me..

budak yg cuti
tapi kalu tak jumpa..windu..tu yg jumpa gak tu
he he he...
actually nak amik cupcakes yg tempah tu
esok share kat sini..cantikk.....suka sgt.....
kek No 1 dia buat pun cun..suka...
and sorang lagi yg join...
bukan Suziey...
tapi....
Lin...lama tak kuar sama dah...
and our foods...
me...nasi guyeng...
tak cedap..rasa lada itam sgt
tak abis pun makan...
sikit je jamah..yg abis..telur atas tu, satay..
yg lain..jamah sikit jer..
Net...chicken cordon blue
as usual..sedap...
tumpang gak Net punya..
Lin punya...greek salad
wah..diet ker?
tak la..
sbb dia baru lepas makan nasi lemak before kuar
so..order yg ringan2 jer..
tapi tak abis gak salad dia sbb banyaks
and dessert...
tapau sundae ice cream kat mc'd punya booth before balik tu
yum yum....
(p/s: tak sabar nak esok...sbb nak balik S'ban)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. oit aku jeles..tp xjeles sgt la sbb aku posa..keekeke;D

    ReplyDelete
  2. sedapnya .. ermm memang best seseklai layan lunch di SR nie .. akak dah lama x makan kat SR nie :)

    ReplyDelete
  3. bj net pakai tu modernmum punyer kan??? like mine! yg paling sedap adalah sundae McD tu..ehehe

    ReplyDelete
  4. amboi best nye..suka ngedate gini..^_^

    syoknye, esok half day eh..

    ReplyDelete
  5. suka tgok citer makan mumy ayu..mesti makanan tu best2 belaka..hehe

    jeles gak..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...