2 + 1 = 3

semalam dapat nie
agak2 Mummy shopping aper yer?
or menang ker?
he he he..
amsuk contest pun dah jarang sekarang
apa lagi kalu bukan order novel online
kali nie bukan dari kakinovel tau
tapi..
emmm..senang and jimat gak beli online nie
cuma kena tunggu la
tak dapat la on the spot kan
2 novel dr karya seni
yang Jodoh Itu Milik Kita
hari tu ada kuar kat rancangan Nasi Lemak Kopi O
so..sure best nie
laju jer order
and balik keja..singgah Popular jab
jumpa lagi satu novel yg memang dicari2...
Kau, Aku, Kita
hasil karya..Orkid Edyline
dia ada blog novel..and novel nie dia ada gak tulis separuh secara online
kalu nak baca..leh la ke sini...
so..laju jer la beli
tu yg jadi 2 + 1
:-)

nanti dah abis baca
Mummy Ayu share kat sinie yer..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. lama tak membeli novel...
    Ramlee Awang Muryid pun ada novel baru keluarkan..

    nampak cam best jer citer sebenarnya saya isteri dia tu....tebal plak tu..

    ReplyDelete
  2. wah.....x leh jadi ni..kena beli jugak ni...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...