dah nak penuh dah...

pic snap semalam pagi nie
kan sekarang selalu hujan
semalam..sampai kat depan cm tu
tengok air kat sungai klang tu
dah mcm nak penuh dah
tak la nak penuh sampai banjir
tapi lebih la dari biasa
kan???
selalunya
macam nie jer
(from mr. google)
kan...takde la penuh mcm pic kat atas tu

* selamba jer Mummy Ayu snap pic tu semalam pagi
dah la camera hp jer
he he he...



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ish2..tinggi nye air die..tkot la..nnt separuh bumi penuh air cmne..huaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. x leh nak kata apa dah..kalau hujan lebat lagi scary kan...ok la tu ayu..ada gak bahan utk blog dari takde..kan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...