Sambungan cara-cara nak buat choc atau lolichoc...

sambungan sikit pasal entry semalam tu

pasal sukatan tu
actually..takde sukatan apa2 pun
cairkan je banyak mana choc nak
janji pakai choc yg memang untuk buat choc
kalu pakai cooking choc biasa tu..boleh tapi tak sedap sgt la
Mummy Ayu memang guna brand berrys tu
and..kalu nak campur tu pun
main agak2 jer
tapi kalau tak campur pun..dah cedap dah

belum pernah buat lagi entry pasal nak buat choc oreo
emmm..tengok la..kalu weekend nie free..
Mummy Ayu buat choc oreo..than snap2..
minggu depan..share kat sini
tak janji tau..insyaallah

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Owhh, kalau guna coklat bar macam dok buat kek tu pun boleh kan kak? :)

    Tak sabar nak mencuba :D

    ReplyDelete
  2. ok tq ayu
    dlm kepala aku ni mmg xbleh proses camne coklat oreo tu
    hahaa dok la tertny2 camne rupe paras dia

    ReplyDelete
  3. ehehe...
    ayu.ape kate
    lepaih ni
    asal ko buat coklatkan
    ko buat entry step by step
    mcmnana nak buat double boil tu
    nak dressing
    temperaturenya
    ala mcm kat my resepi tu
    step per step
    confirm la mencanak naik trafik sbb gna title : cara buat coklat langkah demi langkah..
    ni cadangan aku jer..
    ;P

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...