Pagi -pagi lagi dah kena marah......

assalamualaikum..
morning kengkawan semua
pagi nie mula2 mood ok jer
sekali..
kena marah...
di awal pagi
terus down
ntah apa2 tah
bukan boss Mummy Ayu yg marah
tapi bos kecik
:-(
salah saya ker?
dia kata Mummy Ayu tak serius & main2 dlm buat keja
emmm...

if i'm not good enough for this job
gie cari org lain...suruh dia ganti tempat saya
biar saya gie buat keja lain
ataupun
nak saya antar surat transfer?

geram tul la
sbb
this is not a first time
mcm la Mummy Ayu nie tak tau buat keja
:-(
takde mood betul
dah la lum b'fast lagi

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. sabar Ayu..it's normal dalam working environment nih..pedulikan apa org kata..yg penting boss besar tau kemampuan ayu kannn

    ReplyDelete
  2. asam garam bekerja.. dulu pun mira cepat jugak terasa, tapi sekarang ni i dont give a damn, yang penting bulan2 keluarga kite happy

    ReplyDelete
  3. bos kat sini pun sama..tak paham, betul...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. adat dlm dunia bekerja
    sabar jea la bebanyak yea
    senyummmmm :D

    ReplyDelete
  5. dia piyed kot..sama la mcm kat opis ni,....ramai bos kecik dari boss besar...sib baik along xde bos kecik

    ReplyDelete
  6. sabar byk2 kak ayu..
    kalu die bising2 lagi
    sururh die jek ganti tmpt kak ayu, hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...