Koleksi novel2 ku........ sayang semuanya!!

okies..
nak share kat sini..
koleksi novel2 Mummy Ayu
setakat nie
(dah susun cun2 baru leh share)
:-)
so far......ada 3 tingkat, depan belakang
yg atas tu...
yg paling baru
and ada yg lum baca lagi....
kebanyakan....keluaran kaki novel
and yg terbaru tu..ada 2 karya seni & 1 buku prima
yg bawah nie...
campu2 dah
ada alaf 21, ada karya seni
and yg bawah lagi nie
pun campur2 gak
ada buku prima dan lain2 lagi

novel ni bukan semua Mummy Ayu punya
tapi most of them..Mummy Ayu punya la of coz
ada yg sis punya jugak...
tapi..dah tanya dia, dia tak kisah pun letak sekali kat sini...
so...banyaks la..
hari nie nak angkut yg kat opis punya plak
ada gak la dalam 10 buah
and ada gak 2,3 kat kengkawan opis nie
emm..makin banyak la
kalu tak muat tempat nanti
kena la..clear kan tempat2 yg letak frame nie
so far..ada 4 petak yg letak frame
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. saya pun dah ber rak2 dah..
    sampai tak terjaga huhu!
    sbb letak kat kampung
    nak buang sayang
    nak jual....akak nak kalu saya tolak murah2? hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Hihi mine pun kalau susun atas rak agak2 macam ni lah kan :D hee

    ReplyDelete
  3. saya pn dh ada rak novel trsendiri. mmg xleh letak brg lain dh.

    ReplyDelete
  4. banyaknyaaaaaaaa...dah boleh buat mini library nih...heheheheh

    ReplyDelete
  5. wah...minat kita sama la ayu...cik abg along siap suruh jual je novel tuh..sayang wooo...cannot2...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...